152025-Statoil Farsund

Liten stasjon med stort potensiale

Merethe Leirvik og Stig Ludvigsen er innehavere av Statoil Farsund. Som en liten og lokal bensinstasjon, er de opptatt av å tilby sine kunder det beste innen mat, bilvask og service.

De overtok driften i april 2013, og det har vært en utfordrende og veldig gøy tid. Leirvik begynte som ansatt i 2007, og forteller at det er sommeren som er høysesongen for Statoil Farsund.

– Da er det særlig mange båtturister som kommer innom for å fylle drivstoff, så da er det lange køer. I vinterhalvåret er vi en vanlig lokalstasjon som betjener de mange faste lokalkundene våre.

Stasjonen holder åpent fra klokken 06.00 hver morgen. Dette passer ypperlig for sørlendinger på vei til jobb som trenger påfyll av drivstoff eller en rask og sunn frokost. De kan tilby et stort uvalg av kald og varm mat som pizza, calzone, panini, vafler og hamburgere. Statoil-kjeden har også et økt fokus på sunn mat, og kan friste med friske salater og matpakke.

– Når det gjelder bil og motor, tilbyr vi vask, dekkskift, salg av dekk og tilhengerutleie. Vi lærer opp alle våre ansatte slik at de kan skifte lyspærer og vindusviskere samt lappe dekk. Og i mars får vi en ny toppmoderne vaskemaskin.  Denne er mer skånsom mot bilen, og gir rett og slett en bedre vask, sier Ludvigsen. Han er ansvarlig for servicehallen og fungerer som vaktmester. Han legger til at man også kan bestille felger via dem, og at de har 14 forskjellige dekkmerker å velge mellom i alle prisklasser.

Statoil Farsund har til sammen ni ansatte, og i september i fjor fikk lokalene et nytt og fint design. Nå har de blant annet bord og stoler innendørs slik at kundene kan sitte ned og spise. Som andre bensinstasjoner selger de også magasiner og blader, men de er smått unike fordi de som én av få fortsatt selger musikk på CD i tillegg til at de fører bilstereoer fra store merker som Pioneer og Kenwood.

– Det er en drøm å få bedre uteplass her, slik at vi på sommerhalvåret  kan tilby våre matkunder å sitte ute og spise. Kanskje kan vi lage en terrasse etter hvert også, og gjøre det litt koselig. Vi er en stasjon i vekst, og har et stort potensiale. Det er absolutt mulig at vi kan å tiltrekke oss flere kunder både på mat og vask, for der har vi mye mer å gå på, avslutter de to.

Som bonus for gode kunder, tilbyr de firmakort på bensin. Når det gjelder privatkunder som ikke ønsker å ha kredittkort, får disse 20 øre avslag på pumpeprisen, Statoil-koppen gratis etter fylte 1000 liter og hver sjette vask gratis.

Les mer...

2015-04-02 15.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Statoil Farsund
  • www.statoil.no
  • Telefon:
    38 39 07 61
  • Adresse:
    Ferjeveien 2
    4550 Farsund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv