164033 AM

Løsningsorienterte mekanikere, ja takk!

De er gode på å skru. Og så er de gode på service og på å løse et problem. I tillegg har de døgnvakt, og er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Slik svarer Tom Aarøe på spørsmålet om hva som er den største styrken til Anlegg- og Miljøservice AS. Sandefjord-bedriften ble opprinnelig startet av broren hans for 25 år siden, før han selv overtok driften noen år senere. I dag er Aarøe hovedaksjonær, og leder en stab på totalt 18 medarbeidere. De er en lærlingbedrift, har en omsetning på rundt 30 millioner og har agentur på salg av blant annet Terrex gravemaskiner og hjullastere over hele østlandet. De selger også brukte maskiner.


- Den største delen av virksomheten er verkstedbiten, med åtte mekanikere og fire fullt utstyrte og innredete servicebiler som går ute hele tida. Vi har også et komplett verksted med alt som trengs av slanger og liknende. 


Her kan de ta i mot det meste av maskiner. Den dyktige gjengen skrur på gravemaskiner, hjullastere, traktorer og alt som tilhører anleggsbransjen. Om vinteren har de også gående en serviceavtale for et brøytefirma i Vestfold, så når det snør, jobber de døgnet rundt, sier Aarøe.


- Mange av kundene er lokale, for vi har et godt fotfeste lokalt. På anleggssiden har vi kunder også utenfor distriktet, og på servicebiten har vi en stor serviceavtale med Veidekke. Da reiser vi ut på strekningen mellom Asker og Arendal. 


I produktporteføljen ønsker han å fremheve tyske Terrex, et anerkjent merke som har vært i Norge i mange, mange år. Anlegg- og Miljøservice AS er en av fem forhandlere i Norge. 


- Hjullaster-serien og gravemaskinene til Terrex er blant de beste som finnes. Her i Sandefjord selger vi varer fra 13 tonn og ned til små maskiner. Dette er meget gode produkter som har fungert veldig bra, og som krever svært lite vedlikehold. Og så må jeg nevne Steelwrist, som er et rotortilt- produkt vi har hatt i fem år. Her har vi både rotortilter, deler og skuffer på lager. Samarbeidet med leverandøren er godt, og i tiden fremover skal vi utvikle dette merket videre.


Aarøe avslutter med å fortelle at sønnen hans har overtatt den daglige driften av verkstedet. De har stor tro på fremtiden, og ser ikke bort fra at 2017 kan bli det beste året deres så langt.


- Det er en dønn stabil gjeng, og vi kaller oss selv for en liten familie. Her tar vi vare på hverandre, og gjør hverandre gode. Å behandle alle ansatte ordentlig er veldig viktig.

Les mer...

2016-12-30 12.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv