152001-The Right Sounds

Lydhøre eksperter

The Right Sounds AS yter eksperthjelp innen lyd, og strekker seg langt for at du skal få en god lydopplevelse hjemme i din egen stue. Da gjelder det å ha det rette utstyret.

Askerfirmaet består av daglig leder Filip Poverud og seniorrådgiver Rune Spångberg.

– Jeg har drevet innen bransjen før, men da drev jeg med detaljhandel. Filip og jeg utfyller hverandre bra. Han er yngre og mer oppdatert på teknologien, mens jeg sitter på kunnskap i kraft av min lange fartstid og interesse for faget, forteller Spångberg. 

The Right Sounds AS tilbyr produkter for strømrens sammen med antivibrasjonsløsninger og et stort kabelsortiment. Innen strømrens fører de varer fra GigaWatt, mens plattformer, stativ, føtter og racker er av merket PAB. Ellers har de akustiske produkter fra AVcon, samt kabler fra Audiomica Laboratory og Sevenrods. Mange av produktene er dyrere enn gjennomsnittet, men de tilbyr produkter i forskjellige prisklasser. Spångberg og Poverud kan ellers bistå med råd og tips til de som allerede har litt kunnskap om faget, og er behjelpelige med å finne gode løsninger for folk.

– Etter hvert har vi også bestemt oss for å ta inn mer vanlige produkter. Derfor har vi nå forsterkere fra Aaron og Sovereign, og høyttalere av merket JAF. Dette er kvalitetsprodukter som vi synes fortjener oppmerksomhet. 

Duoen forteller at det avgjørende er hva brukeren selv mener er en god lydopplevelse. The Right Sounds AS har de forskjellige komponentene som kan hjelpe til, men til slutt er det brukeren selv som må avgjøre hva salgs musikk han vil spille på sitt anlegg i sin stue. Firmaet har eksistert i litt over ett år, og har også en nettbutikk. Hovedmarkedet for kunder strekker seg fra Asker og Bærum mot Tønsberg og inn mot Oslo. De ser lyst på den videre driften i tiden som kommer.

– Det ligger et stort potensiale i å markedsføre seg på internett og i sosiale medier, så innenfor Norge har vi ingen begrensninger. Ser man på trendene, er de tingene vi driver med det neste som kommer nå. Det videreutvikles stadig flere produkter for feinschmeckerne. Globalt ser vi også at Sony har begynt å produsere dyre stereoanlegg igjen, og at Panasonic har børstet støv av det gamle navnet Technics. Salget av LP-plater er også på vei opp, så vi går en spennende tid i møte.

Les mer...

2015-04-02 12.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv