Man må synes for å finnes

Med en variert bakgrunn innen grafikerfaget, hjelper Kim-David Østgård små og mellomstore bedrifter med både nettsider, logodesign og annonsemateriell. Som innehaver av Mediegrafiker i Drammen er han opptatt av effektiv og god kommunikasjon.

Østgård er utdannet grafisk designer, og gikk i lære hos bedriften Nycomed.
Det var en spennende tid hvor jeg lærte mye om trykk på emballasje og produktdesign, i tillegg til andre oppgaver som foto og utforming av grafisk materiell. I slutten av læreperioden deltok jeg også i NM for medielærlinger, og fikk en andreplass.

Etter hvert startet Østgård med design av nettsider og brosjyremateriell under bedriften til faren. Domenet Mediegrafiker har han eid i flere år, men det var først i juni at han offisielt etablerte firmaet ved samme navn.
– Per dags dato tilbyr jeg mest design av nettsider, og jeg bruker Wordpress som publiseringsløsning fordi den er veldig brukervennlig. Kundene har mulighet til å gjøre endringer selv, og nettsidene er responsive for mobile enheter, som er viktig i dagens marked.

Mediegrafiker tilbyr også tjenester som roll-ups, enkle brosjyrer og ikke minst logodesign.
– Da gjør jeg meg kjent med bedriftens visjon, målgruppe og hvilke verdier de ønsker å formidle. I dag er det jo slik at ”synes du ikke, så finnes du ikke”. Jeg får ellers tilbakemeldinger på at jeg er effektiv og god på kommunikasjon, og at jeg er imøtekommende og leverer som avtalt, hvilket er veldig viktig i denne bransjen.

Les mer...

2013-10-18 12.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv