152086-Coop Extra Lyngdal152086-Coop Extra Lyngdal2

Mange fordeler med CoopExtra

De ansatte ved CoopExtra Lyngdal er som en familie, forteller butikksjef Kurt Homeland. Og ikke er det bare den erfarne staben som gjør dagligvarebutikken attraktiv, her kan de også friste kundene med en manuell fiskedisk med lokale produkter.

Homeland har vært ansatt i butikken siden i 1977, og den gang het den Lyngdal Handelssamlag. I dag er de medlemmer av Extra-kjeden, og sprer seg ut over 1300 kvm store lokaler under navnet CoopExtra Lyngdal. Butikken holder åpent hver ukedag fra kl. 07 til 23, med noe kortere åpningstid på lørdager.

– Det er mange i staben vår som har jobbet her i over 30 år, så vi er nesten som en familie. Arbeidsmiljøet er godt, og som butikksjef er det viktig å ha en god dialog med alle medarbeiderne. Oppstår det noe, er det viktig å få løst det fortest mulig og på best mulig måte, sier Homeland.

CoopExtra Lyngdal skiller seg ut som en av de få innen Extra-kjeden som har en manuell fiskedisk. Størsteparten av sjømat-, skalldyr- og fiskeproduktene kommer fra Flekkefjord, samt noe fra Mandal. Butikken kan også bestille varer på forespørsel. 

– Sortimentet vårt ellers består av 5500 varelinjer innen dagligvare, og rundt 600 artikler innen spesialvarer. Vi har i tillegg et godt utvalg av frukt og grønt, og der har vi både en egen grossist og en egen importavdeling. Målet er å ha et så bredt utvalg som vi kan, og det setter kundene pris på.

Andre ting som kommer kundene til gode, er et varmeskap som gjør at de kan tilby varme lunsjretter, samt butikkens egen kafé. Her står både dagens middag, et utvalg supper, frityrmat og kaker på menyen. Kunder kan også gjøre mindre bestillinger på snitter her.

– Som medlem og medeier i CoopExtra betaler man 300 kroner, og da får man 2% på alt man kjøper. Medlemmene får også fordeler hos våre mange samarbeidspartnere, deriblant Esso, Statoil, Kappahl og diverse hotellkjeder. 

I Lyngdal gir de ut en ukentlig kundeavis med medlemstilbud hver femte eller sjette uke. Homeland forteller at de ikke fungerer som en franchise, men at de er ansatte i kjeden. Etter en fusjon i januar i år, er CoopExtra Lyngdal nå også en del av Coop Sørvest som er delt inn i tre regioner.

– Jeg føler at vi har en åpen og grei butikk, og en fordel er den sentrale beliggenheten midt i sentrum. Med tanke på fremtiden håper jeg at vi får noen gode år fremover, og at vi holder oss på en bra omsetning.

Les mer...

2015-04-07 15.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Coop Extra Lyngdal
    • www.coop.no
    • Telefon:
      38 33 13 80
    • Adresse:
      Kirkeveien 3
      4580 Lyngdal
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv