161069 AK161069 AK0161069 AK1

Med blikk for landbruk og anlegg

Som landsdekkende kjede med 40 salgs- og servicepunkter er A-K Maskiner en av landets ledende private leverandør av maskiner og redskaper til landbruk og anleggsbransje. Avdeling Vigeland på Lindesnes har siden 1990 tilbydd et rikt assortiment, høykompetent verksted og et vareutvalg få kan konkurrere med.

Fra 01.01.16 har A-K anleggsmaskiner fusjonert med A-K Maskiner, forklarer daglig leder Even Grave. Det betyr at nå får også anleggsmaskinene stadig større plass i porteføljen. I tillegg kommer et variert butikk-konsept med alt fra snøfresere, motorsager og plenklippere hovedsakelig fra kvalitetsprodusenten Husqvarna; bensin og oljer fra Aspen og Mobile. Her er like mye for entreprenørene som for villaeieren som ønsker seg ny robotklipper. Og de som selger og vedlikeholder, kan produktene:

– Selgeren vår er selv bonde og har lang erfaring med produktene og bransjen. Den nyansatte verkstedmesteren kommer fra oljeindustrien, og med seg har han to mekanikere og to lærlinger. I tillegg har vi en servicebil, og et godt teknisk støtteapparat tilgjengelig på hovedkontoret på Kløfta, smiler Grave.

Godt plassert ved E39 like ved Vigeland har de bortimot hele Vest-Agder som salgsområde. Som resten av kjeden fører de både New Holland og CASE IH-traktorer. På anleggsiden tilbys «full range» av anerkjente maskiner fra CASE Construction. På redskapssiden tilbys et svært bredt utvalg av meget god kvalitet.

Men i en slik bransje er ikke selve salget den avsluttende delen av kjøpet. – Man er ikke ferdig med kunden når man har gjennomført et salg. Det er da det egentlig begynner. Er det noe som går i stykker, skal du være der kjapt for å hjelpe kunden etter beste evne. De aller fleste som kjøper maskiner av oss tegner også garanti og serviceavtale, sier Grave.

Sentralt heter det da også at A-K ikke er en bedrift som tilfeldigvis selger og reparerer maskiner. Hos dem gjelder den spesielle opplevelsen kunder får når de har med dem å gjøre, enten det gjelder kjøp, service eller står i beit. Kan hende trenger flere å oppdage hvor rikt utvalget er hos A-K:

– Som totalleverandør kan vi tilby det meste. Vi selger også alt av Kärcher produkter som støvsugere, koster, redskapsbærere – til og med feiebiler! Dette er en spennende bransje, og slik utviklingen er akkurat nå, skjer det mye i landbruket. Med satsingen på anleggsbransjen håper vi videre å utvikle oss til en naturlig aktør som entreprenørene spør når de skal investere. I en slik bransje lever du av renomméet. Tar du ikke kunden på alvor, ryktes det fort, forteller Even Grave.

Les mer...

2016-03-08 14.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • A-K Maskiner AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      38 25 55 40
    • Adresse:
      Hestehaven
      4520 Lindesnes
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv