164058 SM164058 SM0

Med kunder over hele landet

Er du på jakt etter MC, ny eller brukt, lettmotorsykkel eller moped, da har Speed Motorcenter AS i Sandefjord alltid gode alternativer, uansett kjørestil og lommebok. Med definert lokalområde Vestfold, Telemark og Buskerud, har Speed i mer enn fire tiår, vært regionens ledende MC-leverandør. Med merkenavn som Yamaha og BMW, stort utvalg av sikkerhetsutstyr og tilbehør, har speed utviklet seg til å bli et av Norges største MC senter. Nå tilbyr Speed også nye Yamaha ATV / ROV kjøretøy, og derved et tilbud til og ekstra service til proffmarkedet.

Speed Motorcenter ble etablert i 1970 i Larvik, men flyttet til Sandefjord allerede året etter. Der ble de raskt en av Norges største motorsykkelhandlere og allerede i 1983 nådde motorsenteret en omsetning på hele 23 millioner kroner. Den gang hadde de fem avdelinger i Sør Norge, deriblant to i Oslo. 


I 1996 flyttet Speed inn i et nytt, flott anlegg på Skolmar industriområde, inn mot E18, hvor de fortsatt holder hus.  1. april 2016 ekspanderte man med ytterligere 550 kvadratmeter salgsareal med ny avdeling for Yamaha og kjøreutstyr i 2. etasje. Verkstedet tar service på alle kjente merker tung MC, og delelageret har til enhver tid over 5000 originale reservedeler til BMW, Yamaha og Honda samt en rekke andre sykler.  I dag er det 16 ansatte i Sandefjord.


Selv om vi har Vestfold, Telemark og Buskerud som «lokalområdet», så har vi kunder over hele landet. Kundene kommer med fly/tog til Sandefjord for å hente sin nye motorsykkel, eller så sender vi sykler over hele landet, forteller daglig leder Terje Bredal. 


– I 2015 omsatte vi for rundt 72 millioner, og de tre siste årene har vi hatt rekordomsetning og økt med 6-8 millioner hvert eneste år. Omsetningen ligger på ca 300 nye, tunge motorsykler, i tillegg til lettmotorsykkel og mopeder. I tillegg kommer det da 3-400 brukte motorsykler pr. år. 


Speed er et godkjent MC-verksted fra Statens vegvesen og har i tillegg autorisasjon for å benytte AUTOREG, for registrering og omregistrering av kjøretøy. Vi har derved et skiltarkiv for nye og gamle skilt, og ved inngåelse av kontrakt ordenes det raskt med registrering/omregistrering.  Speed har avtaler med finansieringsselskapene BMW Finans og Santander, i tillegg til on-line løsninger mot forsikringsselskapene IF og Gjensidige. Dette gjør at vi kan finansiere, registrere og levere motorsykler meget raskt.


MC-verkstedet er regionalt skadesenter for flere forsikringsselskap, og vi har gjennom dette stor aktivitet med reparasjon/gjenoppbygging av sykler for forsikringsselskap.


– I alle år har vi hovedsakelig rettet oss mot privatkunder, men når vi nå også setter fokus på ATV markedet, er vi også blitt mer aktuell for et proffmarked. Vi forhandler Yamaha ATV, hovedsakelig arbeidsmaskiner for entreprenører, småbruk og hobby. Firhjulingene er geniale verktøy, med utrolig fremkommelighet, for å frakte ting i et utilgjengelig terreng, ikke minst om vinteren, sier Terje Bredal. 

Les mer...

2016-11-15 13.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv