Med skreddersøm i høysetet

De er spesialister på antikvariske vindusutforminger og andre ekstraordinære oppdrag som går utenfor standardproduksjon. Med faghjelp fra Vikeså Trevarefabrikk får du løsninger som ser autentiske og riktige ut til din bolig, men som er laget med moderne egenskaper.

Den tradisjonsrike bedriften ble etablert på Vikeså i 1954, og har siden drevet hovedsakelig med vinduer og dører. I 1998 begynte de med produksjon av sine egenutviklede patent Isospross og Iso+, og dette har i dag blitt hovedproduktet deres. Det var faren Klaus og en medeier som i sin tid utviklet patentet. De flyttet inn i nytt bygg i 2008, og fortsatte der med sin skreddersøm-produksjon i lyse og moderne lokaler. I 2013 var det duket for ett generasjonsskifte, da kjøpte Håvard og to ansatte bedriften.
   – Isospross er utviklet for å slippe koblede vinduer, men likevel beholde det autentiske uttrykket. Vårt produkt er en sprosseløsning med tolags-isolerglass, noe som igjen gir bedre lydisolasjon og bedre U-verdi enn de koblede vinduene. Det er også enklere å vedlikeholde, men samtidig er det autentisk med gamle, originale vinduer, forklarer daglig leder Håvard Vikeså.

Produksjonen av vinduene er tidkrevende, men de 13 ansatte ved fabrikken er opptatt av at det skal være skikkelig håndverk og at du skal få vinduene akkurat slik du ønsker de. Her produseres ingenting for lager, kun på mål ved bestilling.
   – Isosprossdøra er også laget i den samme tradisjonsrike stilen, og kundene kan velge mellom ytterdør og terrassedør. Alle våre dører er ramtredører. Når det gjelder Isosprossvinduet, brukes det mye til rehabilitering av eldre hus i verneverdige områder. Men samtidig egner det seg ypperlig til nybygg i den gamle stilen.

Vikeså Trevarefabrikk AS leverer vindu og dører i hele landet, og har alltid et godt forslag til vinduer og dører som gjør ditt hus vakkert enten du reparerer eller bygger nytt. Vikeså har krav til kvalitet i alle ledd i produksjonen også fra underleverandører. Det betyr ekte kvalitetsprodukt – og svært fornøyde kunder. Velger du Vikeså, gjør du et valg for framtiden!

Les mer...

2015-09-01 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv