MEIR-Trening med latter og glede!

Trening gir energi og overskudd. Men trening kan også bidra til latter og glede. MEIR Trening er et konsept som tar med deltakerne ut under åpen himmel, til kondisjons- og styrketrening som er enkel å utføre, og som garantert bringer god stemning. I Sandefjord tilbyr Hege Merethe Risberg treningsglede til både bedrifter og privatfolk.

MEIR-Trening er et konsept utviklet av Yngvar Andersen, kjent fra NRK, i samarbeid med Grete Roede. De har treningsinstruktører over hele landet, som Hege Merethe Risberg i Sandefjord. I tillegg til å være MEIR-instruktør, jobber hun også som kursleder i Grete Roede.
  – Jeg er selv revmatiker, og begynte på et Grete Roede-kurs i mai 2011. Da var jeg i elendig form, jeg hadde ingen energi og spiste mat jeg ikke tålte. Etter hvert som jeg ble i bedre form, begynte jeg å tenke at jeg kanskje kunne starte å jogge? 

Veien fra jogging til å drive med MEIR-Trening var kort for Risberg. Hun forteller at konseptet handler om utendørs trening året rundt. Fokus ligger på både styrke og kondisjon, og programmet passer for absolutt alle – for den inaktive, for «jo-jo»-mosjonisten og for den mer trente, altså uavhengig av alder og utgangspunkt.
  – På mine treninger nå er yngstemann 18 år og eldstemann 70 år. Vi jobber en del individuelt, men også mye i par med tau. Det at man bruker sin egen styrke og sin egen kropp, gjør at alle kan være med. Jeg tilrettelegger øvelsene, for det er forskjellige måter å utføre en øvelse på og det er alltid alternativer.

Risberg kan jobbe med én til én som en ren personlig trener. Hun kan også jobbe med par, og med grupper på inntil seks personer. I det som kalles åpen gruppe, tar hun imot opptil 18 deltakere.
  – Å få ansatte i en bedrift til å jobbe sammen, kanskje på uvante måter, med latter, lek og moro gjennom trening, det har jeg sansen for. Jeg er også opptatt av å forklare ting godt, slik at folk forstår hva de skal gjøre og hvordan de skal bruke kroppen sin riktig, understreker Risberg.

I øktene legges det stor vekt på fysiske faktorer som utholdenhet og styrke, psykiske faktorer som motivasjon og vilje og sosiale faktorer som å ta ansvar og samarbeide.
  Noen av de mange fordelene med MEIR, er at du kommer deg ut i frisk luft og det er supereffektivt (et treningsstudio under åpen himmel). Mange av øvelsene kan du bruke i hverdagen ellers, når som helst og hvor som helst. Det er gratis prøvetime, så alle interesserte er hjertelig velkomne til å prøve.
  – Kundene mine er mest lokale fra Sandefjord, samt noen fra Horten. Jeg markedsfører meg via Facebook, men ellers går det på jungeltelegrafen. I tiden som kommer hadde det vært spennende å gå inn i bedrifter. Vi vet jo at bedre helse gir mer overskudd og energi. En MEIR-økt trigger gleden, og du holder deg i form – gjerne sammen med kolleger.

Les mer...

2015-01-20 12.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv