164035 NS164035 NS1

Mest mulig bygg for pengene

Norske Stålbygg AS er en totalentreprenør innen næringsbygg som holder til i Sandefjord. Under eget tak har de både håndverkere, arkitekt og prosjektutvikler. Slik er du som kunde i trygge hender, gjennom hele byggeprosessen.

Vestfold-firmaet startet opprinnelig som en stålprodusent som produserte stålkonstruksjoner i eget verksted. Gjennom årene har de endret både virksomhetsmodell og eierskap. Nå har Veidekke sittet ved roret siden 1999, og Norske Stålbygg AS har gått fra å være produsent til å bli en totalentreprenør innen næringsbygg.


164035 NS3


Daglig leder Terje Kaasa Larsen forteller at de har spesialisert seg på å bygge rasjonelle næringsbygg. 


- Det betyr lagerbygg, produksjonsbygg, salgslokaler, kontorbygg og haller. Det vi gjør primært, er å først bygge en effektiv og rasjonell bærekonstruksjon. Så pynter vi på den etterpå, i motsetning til for eksempel Operaen i Oslo, som ble bygd på motsatt måte. Hos oss er det om å gjøre å få mest mulig bygg for pengene, for å si det slik.


Men tro ikke at rasjonalitet går på bekostning av estetikk. For Norsk Stålbygg AS er det også viktig å bygge bygg med god design som er pene å se på. Med en egen arkitekt ønsker de å komme tidlig inn i prosessen slik at de kan være med på å utvikle og konstruere bygget sammen med kunden. 


- Vi har mye erfaring fra gjennomføring som vi ønsker å få med tidlig inn i planleggingen. Slik blir byggeprosessen og bygget mest mulig effektivt. Selvsagt gjør vi jo det kunden ønsker, men det vi er gode på, er å bruke pengene på rett sted. Sagt på en annen måte, vi er gode på å få et bygg til å heve seg noen hakk estetisk med ganske få kroner. En av styrkene våre er også at vi er veldig raske med å komme med skisser og kostnadsoverslag når kunder lurer på om de skal gå i “den eller den” retningen.


164035 NS2


I staben på 30 ansatte finnes dyktige håndverkere som gjør vegg- og takmontasjer, beslagsarbeid, tømrerarbeid og enklere betongarbeid. Larsen sier at målet er å ha kunder som kommer tilbake. Og når tallene forteller at drøyt 80% av oppdragene deres er for kunder de har bygd for før, kan man vel si at de har oppnådd målet. 


- Norske Stålbygg AS ønsker alltid å gjøre det lille ekstra som ikke kunden forventer. Derfor handler det om å ta opp mest mulig på forhånd slik at selve prosessen skal være mest mulig behagelig for kunden. Og når vi er ferdig med jobben, skal det vi har blitt enige om i kontrakten også være summen kunden står igjen med.

Les mer...

2016-12-30 12.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Stalbygg AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      33 29 19 00
    • Adresse:
      Skolmar 36
      3232 Sandefjord
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv