Miljø og økonomi

Rørleggermester Øyvind Strøm har spesialisert seg på installasjon av bergvarmepumper, varmeanlegg og fjerning av gamle oljefyrer. Det kommer både kunden og miljøet til gode.

Øyvind Strøm startet firma i 2006. Fra basen i Holmestrand kjører han rundt til Akershus, Oslo, Buskerud og Vestfold og gjør sin innsats for både miljø og mer økonomisk og effektiv oppvarming. Som rørlegger er det naturlig nok noen små serviceoppdrag innimellom, men hovedjobbene er varmeanleggene.
   – Det er det som er interessant og som jeg liker å jobbe med. Da er det ekstra gøy å se resultatet av jobben – og å vite at man også hjelper miljøet, smiler Strøm.

Med Enovas nye tilskuddsordninger kan du få opp mot 40 000 kroner for å bytte ut oljefyringen med en bergvarmepumpe. Strøm installerer hovedsakelig i privatboliger.
   – Noen tenker miljø, noen tenker økonomi, men de fleste tenker på begge deler når de ønsker å bytte ut sin oljefyr. Forslaget fra miljødirektoratet er å fase ut oljefyring innen 2020. Det innebærer at 80000 – 100 000 oljefyrer ikke lenger kan fyres med fossil olje. Flere vil da velge en varmepumpe som er et bedre alternativ forklarer Strøm.

Han har spesialisert på bergvarme: Det bores opptil 200 meter ned i fjellet, og derfra hentes energien til boligen. Fjellet har alltid varmegrader uavhengig av hvor kaldt det er ute. Strøm er forhandler av varmepumper fra Nibe, som han har meget god erfaring med på bakgrunn av driftssikkerhet, energibesparelse og service.
   – Hvis du ønsker å konvertere til bergvarme, er det bare å ta kontakt. Vi kommer på befaring og gir et uforpliktende tilbud. Mange kan spare inn en varmepumpe på under 10 år, og varmepumpen holder gjerne 20-25 år hvis den er riktig installert. Energibrønnen, der energien blir hentet, er en engangsinvestering som kan brukes om igjen forteller Strøm.

Les mer...

2015-06-10 10.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Rørleggermester Strøm
  • strom.vp@gmail.com
  • Telefon:
    941 28 648
  • Adresse:
    Blaveiskroken 4
    3086 Holmestrand
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv