161038 SP

Miljøvennlige varme-, kjøle- og ventilasjons-anlegg

Da Snersrud & Pedersen AS startet virksomheten sin i 2002, var vi 2 ansatte med fokus på sanitær og bad samt rehabilitering av bl.a. våtrom. Men mye har forandret seg siden den gang. Oppdragsmengden har økt kraftig, største kundegruppe er nå innen industri og næringsbygg noe som reflekteres i typen oppdrag, sier daglig leder Ivar Snersrud. At vi hele 3 ganger er kommet med på Gasellelisten viser at våre planer er blitt innfridd; vi har lyktes med å kontrollere endringen i kundemassen, virksomheten og veksten. Siden 2008 har vi økt sakte, men sikkert, og nå er vi totalt 10 ansatte. Reorganiseringen til å ha prosjektansvarlige, gjør at kunden alltid treffer en meget kvalifisert person som gir tilfredsstillende svar og derved skaper et tillitsforhold.

– Den største endringen i virksomheten kommer fra nærings- og industrikundene som vil ha mer miljøvennlige, helthetlige og automatiserte løsninger, som omfatter både varme-, kjøling- og ventilasjons-anlegg og hvor alt er samlet i sentrale tekniske rom.
Men for all del, det å betjene kunder med mindre behov har vært og vil fortsatt ha stor oppmerksomhet hos oss.

Asker-firmaet jobber på privatboliger også, men har flest oppdrag for næringskunder. De har blant annet jobbet i borettslag og hoteller med større ombygginger bl.a. av store tekniske rom. Utfordringene ligger i at bygningsmassen er i full drift under ombyggingen.
De har også fått tildelt 24/7 service kontrakter for alle typer kunder inklusive privatboliger.
Nettopp, kunnskapen og den faglige dyktigheten, inklusive nitid planlegging gjør at de evner å påta seg og gjennomføre oppdrag på store, tekniske rom.

Når det gjelder nedslagsfelt for kunder, vender de seg stadig mer mot Drammen, men enn så lenge kommer de fleste fra Asker, Bærum og Oslo.

– Det er et økende fokus på miljøvennlige varmeanlegg i borettslag, næringsbygg og privatboliger.
Vi fjerner oljefyrer og erstatter de enten med komplette varmepumpe systemer eller kobler oss på fjernvarmeanlegg.
Det Grønne Aspektet er varmepumper, og det gjelder like mye for eneboliger. Vi har mye kunnskap om varmeanlegg og har sydd sammen en vel utprøvd pakke hvor vi bruker testede komponenter fra faste leverandører.
I tillegg har det nesten blitt en nisje for oss; å feil søke og rette opp ineffektive eller dårlige varmeanlegg.

Snersrud skryter av sine ansatte, og forteller at de er både dyktige og selvgående, men svært opptatt av at kunden blir hørt. I tillegg kommer de til avtalt tid, og utfører den jobben slik de har lovet.
Slikt blir det mange gode tilbakemeldinger av fra fornøyde kunder.

– I 2016 har vi som mål å øke kompetansen internt, og vi har ukentlige møter hvor vi deler erfaringer og kunnskap. Alle, inkludert kontorstaben, skal bli dyktigere på de ulike anleggstypene, så «Kunnskap er første bud» i år. I tillegg skal vi bli enda bedre på dokumentasjon.

Les mer...

2016-03-09 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv