163023 JK163023

Moderne møter klassisk

Med mange års erfaring fra kjøkkenbransjen har Reidar Merkesdal den rette erfaringen for å skape det perfekte kjøkkenet.

Som service partner for IKEA over flere år har Reidar bygget seg opp stor erfaring innen kjøkkenbransjen. Han har ledet mellom to til tre og et halvt tusen monteringsprosjekter i året og har også vært med på å bygget opp et nettverk for service for Lefdal da de satte i gang driften på Norgesbasis.

- På den tiden hadde jeg egentlig planer om å ta meg en pause fra kjøkkenbransjen, men så dukket det opp en gyllen mulighet med denne butikken. Den forrige eieren hadde kjørt seg selv konkurs, så jeg så en gyllen mulighet med denne butikken.

Dette var ett år siden, og siden overtagelsen har det allerede gått veldig bra for butikken.


Enorm vekst
At JKE er en kjede hvor styrken er et massivt assortement av artikler tillater Reidar å stille ut hans egne utstillinger. JKE Design Asker AS har fokus på det moderne kjøkkenet, men har selvfølgelig også de klassiske kjøkkenene tilgjengelig også. Da butikken er plassert i ett område med trendy og stilbevisste mennesker så har de ingen problemer med å være aktive hele året.

- Vi hadde til og med kunder før butikken hadde åpnet skikkelig, sier Reidar. Alle vet at det er her man får produkter av høy kvalitet. Vi har hatt en enorm vekst selv om butikken egentlig akkurat har startet opp.


Selv om kjøkkenet har hoved fokuset så finnes det selvfølgelig plass til andre tilbud også. Alt fra baderomsløsninger til garderobeløsninger.

- Vi lager også sitteplasser og justerer hyller til biblioteker. Vi selger til og med vinkjellere, så her er det veldig mange muligheter å hente.

Det store bildet
Fokuset hos JKE Design Asker AS er den totale pakken og det store bildet.

- Det skal være en god opplevelse å få seg et nytt kjøkken, og vi følger kundene gjennom hele prosessen. Vi gjør alt fra selve designet til installasjonen. Vi sørger for at rørleggere og elektrikerne gjør alt rett og vi er med på hele prosessen fra A til Å.

Veien videre for JKE Design Asker AS er blant annet leiligheter og hytter. Flere er interessert å få bygget villaer og firmaleiligheter, og selv om fokuset i starten har vært privatkunder så ser de nå på mulighetene for de større jobbene.

- Det har vært veldig koselig å høre fra kundene at de likere våre produkter. Vi har hatt kunder som har hatt kjøkken i 20-30 år kun for å kjøpe smådeler, og kjøkkenet deres er fremdeles veldig fine. Så funksjonaliteten og stilen holder seg i mange, mange, år.

Les mer...

2016-10-07 15.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • JKE Design Asker
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      64 80 90 70
    • Adresse:
      Billingstadsletta 25
      1396 Billingstad
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv