155021 MB155021 MB0

Moderne og fremtidsrettet bilteknikk

Fremtiden ser mer enn lovende ut for Mandal Bilteknikk AS. Med nye, store lokaler har de fått muligheten til å utvide både tjenester og tilbud. Alt til det beste for kundene!

Axel Bjørgan er en av to eiere i Mandal Bilteknikk AS. Han forteller at etter nesten 30 års drift, har selskapet nå gjennomgått store endringer. Hovedårsaken er nye  moderne lokaler.

– Med disse lokalene på 790 kvadratmeter har vi fått en egen hall til bilglass, et eget bilverksted og et eget et lagerhotell for dekk. Det er veldig mye mer vi kan gjøre nå, med de nye lokalene. Godt med parkeringplasser for kundene har vi også fått.

Som medlem av den landsdekkende kjeden Automester får de mange fordeler. Tilgang til alt fra datamateriell til support og hjelp er én ting, men også lavere priser og kursing er en viktig del.

– I tillegg har vi nå inngått en avtale med Riis Bilglass. Vi har alltid skiftet bilglass, men med denne avtalen på plass kan vi ta i mot kunder fra Søgne til Lindesnes. Riis Bilglass gjør alt innen bilglass, og de har også solfilm på vinduene og bilvask.  Og vi har en mobilitetsgaranti gjennom Automester som vi skal bruke mer nå som vi utfører hovedservice. Da får man nemlig gratis veihjelp, sier Bjørgan.

Mandal Bilteknikk AS har åtte ansatte, og er en av få i området som kan ta i mot lett lastebiler i sine nye lokaler. I verkstedet tar de i mot  alle bilmerker, og kan tilby topp moderne diagnoseverktøy. Her utfører der også EU-kontroller, og har plass til kjøretøyer på opp til 7, 5 tonn.

– Vi har god pågang, og er absolutt konkurransedyktige. Jeg er veldig fornøyd med de nye lokalene, og har stor tro på at dette vil øke omsetningen. Målet i tiden fremover er å prøve å ligge litt foran mange andre. El-biler er det store nå, og vi har nå det nødvendige utstyret som skal til for å yte service også på el-biler.

Les mer...

2015-10-29 12.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Mandal Bilteknikk AS
    • www.riis.no
    • Telefon:
      38261100
    • Adresse:
      Sommerkroveien 12
      4515 Mandal
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv