152014-Tjome Motorverksted

Motorisert førstehjelp på Tjøme

Rune Dahl etablerte Tjøme Motorverksted hjemme i garasjen for femten år siden. I dag driver han et profesjonelt og autorisert verksted som utfører service og reparasjon av både biler og båter.

Selv begynte Rune med sveising og motorer som tenåring. Senere jobbet han med lastebiler som mangeårig ansatt i Scania. Etter å ha startet med båt i Tjøme Motorverksted, beveget han seg mer over på bil i 2008.

– Årsaken var at jeg ønsket å ha drift hele året, og ikke bare i stressperioder om sommeren. I dag er vi hovedsaklig et bilverksted som driver med reperasjon, service, oppretting og utfører det meste innen biltjenester på alle merker. Når det gjelder firehjulsmålingsapparat, air condition og EU-kontroll, har vi samarbeidspartnere som tar seg av dette. Kundene leverer bilen sin her, og så sørger vi for resten.

Selv om bil utgjør hovedbasisen, tilbyr Tjøme Motorverksted fortsatt service og reparasjon av båt. Verkstedet er medlem av Bilextra-kjeden, og betjener lokale kunder fra Tjøme samt noen fra Nøtterøy, Tønsberg, Stokke og Oslo. Jungeltelegrafen er en god måte å få kunder på, og selvsagt er det en fordel å være en del av en kjede som står for markedsføring, forteller han.

– Er det ting vi ikke kan hjelpe med, anbefaler jeg kunden å gå til andre. Ingen kan alt, og derfor har jeg samarbeidspartnere jeg kan rådføre meg med. I utgangspunktet har kunden alltid rett, men det er viktig at han gir beskjed hvis han er misfornøyd. Gjør vi en feil, tar vi det med én gang.

Les mer...

2015-04-02 14.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Tjøme Motorverksted
  • www.tjomemotor.no
  • E-post
  • Telefon:
    33 39 00 25 / 958 98 465
  • Adresse:
    Grimestadstranda 12
    3145 Tjøme
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv