155023 ND0155023 ND1155023 ND

Mye og god mat for pengene hos Nødings

Nødings Delikatesse AS er et sterkt merkenavn på sørlandet. Etter nesten 100 år i drift, leverer de kvalitetsmat til privatkunder, bedrifter og butikker i Mandal og omegn, og cateringtilbudet blir stadig mer populært.

Det hele startet med lefsebaking i 1923 da Nødings holdt til i gågata i Mandal. Først på 90-tallet flyttet butikken til Sommerkroveien, og da var det komper som stod i fokus.

– Nødings Delikatesse AS har alltid vært en matbutikk, men i dag driver vi med mye mer. En stor del av virksomheten er catering, og vi tilbyr overtidsmat til bedrifter. I tillegg leverer vi rundt 20 produkter til butikker rundt om på sørlandet, sier daglig leder Karl David Gundersen.

På catering går det mye i koldtbord, snitter og rundstykker. De arrangerer også julebord, og legger til rette for store og små selskap med full bevertning. De strekker seg langt for å skreddersy etter kundenes ønsker.

– Folk som kommer innom butikken, kan få alt fra lapskaus og pytt i panne til nysmurte baguetter med karbonader, roastbiff og røykelaks. Komper står selvfølgelig også på menyen, sammen med viltgryte, pasta med kylling og med bacon. Vi har et stort utvalg, og kan levere det meste, også retter som er typisk for sørlandet, som gome, eggost og kalvesuss.

Gjennom avtaler med blant annet Spesialgrossisten i Sør, leverer Nødings produkter til både Stavanger og Agder-fylkene. Coop fører mange av deres produkter, som salater, gryteretter og lasagne. Man kan også bestille mat på nettsidene deres. Nødings har utkjøring i Mandal, Søgne og Lyngdal, eller kundene kan komme og hente selv.

– Jeg er veldig opptatt av at våre 15 ansatte skal trives, men vi må tilpasse oss kundene og når de ønsker å spise. Vil noen komme hit og hente mat klokken 14 på en søndag, må vi levere!

Les mer...

2015-10-29 12.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Nødings Delikatesse
    • www.nodings.no
    • Telefon:
      38 26 00 54
    • Adresse:
      Sommerkroveien 16
      4515 Mandal
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv