162014 ST

Når det ytre teller

I løpet av 30 år har STS - Surface Treatment Systems AS utviklet en komplett produktserie innenfor maling, malingsfjernere og overflatebehandling. Med komplette og anerkjente behandlingssystemer for mur- og treflater blir holdbarhet og vedlikeholdsintervaller satt i et nytt perspektiv.

I 1970-årene var det et stigende behov for fjerning av gammel maling på trehus. Linoljeblæring var vanligste årsaken, for grunningen ga gassblærer i den etter hvert tykkere og tettere malingfilmen, og for å bli kvitt problemene stod valget mellom å panele om eller å fjerne maling og linoljegrunning. Oslofirmaet, etablert i 1981, utviklet og markedsførte tidlig sitt eget system for fjerning av gammel maling. Daglig leder Randi Kiran-Mete kan med rette fremheve de store referanseprosjektene som STS AS har stått for: Det Kongelige Slott, Østbanehallen, et utall bygårder, skoler og kirker – som alle står godt etter 25-30 år.


– Når man er en nisjebedrift slik vi er, må vi kunne produktene. Man må ha kunnskap om det man selger. Den tidligere eieren var kjemiker og arbeidet frem en unik base produkter for treverk og mur. Jeg liker å tenke på han som vår Petter Smart, smiler Kiran-Mete.


Firmaet har i dag fem ansatte, en av dem i fabrikken i Mo i Rana som produserer malingfjerning.


– Med nye markeder vil også nytilsetninger komme, og bedriften er ute og sjekker tilstanden på bygg og veileder deretter. Produktene leveres over hele landet, og malingsfjerner sender vi også til utlandet, sier Kiran-Mete.

Kundekretsen består ikke bare av malermestere, murere og entreprenører, men også interiørarkitekter som står bak sluttkunden. Og det miljømessige aspektet står i første rekke for en bedrift som arbeider med kjemi: Gjennom 30 år har det blitt utført et utall prosjekter under forskjellige forhold.

 

På slutten av 70-tallet begynte plastmalingene (akryl/latex) å gi store problemer på murfasader, og i 1977 ble det utført malingsfjerning i stor målestokk på pussflater for første gang. Etter fjerning av for tette malinger kom ønsket om ny oppmaling med mineralske, diffusjonsåpne malinger og STS har siden 80-tallet vært eneforhandler for Keim silikatmalinger i Norge.


– Vi har silikatmaling til alle underlag, utendørs og innendørs, maling som holder lenge, som puster og som ikke falmer fordi vi bruker mineralske pigmenter – og vi har rett maling til riktig underlag. Vi får ofte høre at vi er gode på personlig service. Vi tar oss av kunden personlig, smiler Kiran-Mete.

Les mer...

2016-04-25 16.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Surface Treatment System AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    22 05 62 00
  • Adresse:
    Ulvenveien 85
    0581 Oslo
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv