Når hver eneste rull teller

Drømmer sangkoret ditt om å dra på studietur til utlandet? Skal klassen til datteren din gjerne på ekskursjon? Det finnes ingen bedre måte for lag og foreninger å tjene penger på, enn ved å selge toalettpapir!

– Det er et unikt kvalitetsprodukt vi selger, svenskprodusert tørkepapir og toalettpapir fra Tork. Særlig toalettpapir er jo noe samtlige mennesker i denne verden har behov for. Papiret vi selger har 35 meter på rullen, mens det vanligvis bare er 17-19 meter på det man kjøper i butikken, forklarer Petter Bratsberg.
  Han er eier og daglig leder i Aka Trading AS i Trondheim, og har drevet firmaet i 4 1/2 år. Det har vært en suksesshistorie, med nær en dobling av omsetningen over de fire årene. Selskapet har ingen geografiske begrensninger på hvor de leverer varene, det er fra Kirkenes i nord til Lindesnes i sør. 
 

– Leveringen er fraktfri så sant du kjøper et visst kvantum. Du må kjøpe minimum én pall eller mer, men da får du altså gratis frakt uansett hvor i landet du skal ha det levert. Det er fremragende kvalitet på dette toalettpapiret. Tork er trelags soft toalettpapir som selvfølgelig er miljømerket, og det er 42 ruller i en sekk. Det er en fin inntektskilde for lag og foreninger å selge toalettpapir. Noen har opp til en halv million kroner i fortjeneste i året, sier Petter. 
  Kundene til Aka Trading AS er alt fra sangkor og idrettslag, til musikkorps og avgangsklasser som skal på skoletur. Kundene kommer fra hele landet, men hovedtyngden befinner seg i Trøndelag, fra Steinkjer og ned til Molde. Nå er målsetningen å få enda flere kunder innenfor et stadig større nedslagsfelt, spesielt i Midt-Norge. Aka Trading AS skal blant annet gjøre nettsiden mer synlig og tilgjengelig.
 

– Slagordet vårt er «lettjente penger». Det er langt enklere å tjene penger på denne måten enn ved å for eksempel selge lodd eller vafler. Toalettpapir er en forbruksvare som alle mennesker trenger og bruker, så det har et enormt potensiale. Og jo mer man kjøper, jo billigere blir det. Vi opererer med tre differanser, hvorav minimumsgrensen går ved 10 paller. Men du kan også velge enten 17 paller eller 33 paller, som er en hel bil. Da kan du tjene fra cirka 30 000 kroner til en halv million, alt avhengig av hvor mye du selger.

Les mer...

2015-01-22 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv