Når kunden og ikke varene kommer i retur

Alle barn har behov for lek og aktivitet. Men da må det også legges godt til rette for moroa. Norplay AS leverer lekeapparater og utstyr av høy kvalitet til både barnehager og privatfolk – og det til gode priser.

Norplay AS holder til på Sellebakk i Fredrikstad, og er nå inne i sitt fjerde driftsår. Daglig leder Brede Karlsen etablerte Norplay AS etter at han innså hvor dyrt det vanligvis er med innkjøp av lekeapparater. Som en del av foreldreutvalget i en barnehage, så han hvordan budsjettet kom til kort når de skulle kjøpe inn lekeapparater.
  – Jeg kom i kontakt med leverandøren Lars Laj, og grep muligheten da Laj trengte en ny samarbeidspartner. Målsetningen min er å ha rimelige apparater som alle kan ha råd til. Dette blir mulig gjennom å begrense kostnadene på alt fra markedsføring til lokaler og lagerplass. Varene går direkte fra produsent til kundene. Dermed blir mange kostnader spart, og det får kundene glede av, forklarer han.
 

Karlsen tilbyr en totalpakke som omfatter alt fra gratis befaring av lekeplasser til tegninger og montering av apparater med fallunderlag. Han leier inn eksterne, lokale entreprenører til å utføre gravingen hos hver enkelt kunde. Hovedtyngden av kunder befinner seg i Oslo og Østfold, men via nettbutikken betjener han også kunder over hele landet.
  – Norplay AS er en totalleverandør på alt utendørs, fra barnehageporter og gjerder, til apparater, underlag og stativ. Innendørs har vi alt fra garderober til støydempende plater i taket, innvendige leker og formingsmateriell. Jeg har samarbeid med seriøse leverandører og produsenter i inn og utland. Kundene setter pris på at de kan få alt fra meg. Da slipper de å bruke dyrebar tid på å lete opp og bestille varer fra mange forskjellige leverandører.
 

Siden starten har Karlsen jobbet alene, men i løpet av 2015 skal han ansette to medarbeidere. Forretningen går så det suser, og omsetningen dobles fra år til år. Målet for tiden som kommer, er å ikke bli så stor at det går på bekostning av de gode prisene.
  – Det er så mange barnehager med dårlig råd i dag, så jeg vil for enhver pris ikke gjøre apparatene dyrere. "Kvalitet er når kunden kommer i retur, og ikke varen" er mottoet mitt, og jeg har fått høre flere ganger at dette passer veldig godt på Norplay AS. Du har kvalitet fra A til Å, sier fornøyde kunder. For meg er det viktig å ha full fokus på å være service innstilt. Hører man på kundens ønsker, samt kommer med gode innspill blir det som regel et meget fint sluttresultat.

Les mer...

2015-01-22 14.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Norplay AS
  • www.norplay.no
  • Telefon:
    455 058 59
  • Adresse:
    Kundertgaten 11
    1653 Sellebakk
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv