162012 TS

Når kvalitet, service og spennende vareutvalg teller

Tilbords på Sørlandssenteret tilbyr mer enn bare kjedens egne merkevarer. Også lokale leverandører slipper til i den smakfulle butikken.

– Vi er opptatte av å ha en god mix av kjedens egne merker og lokale leverandører med merker som Søgne Home , Madame og Cemo Gourmet. Vi handler også mye fra nordiske designere og merker som Wik & Walsøe, Kähler, Kay Bojesen, Skaugum med flere, forteller Connie Røyland Sordal.


Hun driver butikken som åpnet på Sørlandssenteret i oktober 2013, sammen med Hilde Cecilie Aagren.  De er nå til sammen fem ansatte som alle har et brennende engasjement for design og interiør. Dette gjør at butikken til en hver tid har på plass et trendriktig utvalg.


– Det vi ser mer og mer av, er naturlige råmaterialer i marmor, tre og lin kombinert med finere materialer som krystall , metall og porselen. Det er spesielt mye bambus og lær i detaljene. Duse farger kommer mer og mer i år som man f.eks ser i vasene i Hammershøi- serien fra Kähler. For de mer fargeglade er Arne Clausen sine Lotus boller fra Lucie Kaas et friskt pust i hverdagen.

Sommer og høysesong for bryllup står for døren. Dette sees godt i butikken. I tillegg kan brudepar booke tid der for ekstra oppvartning og hjelp for å lage den ultimate ønskeliste for bryllupsgaver. Dette er en kjærkommen tjeneste for kundene


– Vi får stadig gode tilbakemeldinger på dette. Både gjester og brudepar er ekstremt fornøyde med at det finnes noe i alle prisklasser å velge i på listene og at de inneholder noe paret virkelig ønsker seg.


Avslutningsvis oppfordrer jentene hos Tilbords at flere slutter seg til trenden "Social Eating".


– Inviterer til alle typer selskaper. Legg bort alt det digitale og saml venner rundt bordet, i mange timer. Nyt maten, det dekkende bordet og ikke minst; hverandre!

Les mer...

2016-05-09 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv