Neumann Bygg - på plass for kundene

Allerede klokken 06.30 om morgenen er det liv og røre hos Neumann Bygg på Bryne. Da åpner lageret og butikken, og byggmestere og håndverkere kommer for å få det de trenger hos sin lokale totalleverandør av byggevarer.

Neumann Bygg er en kjede med 15 avdelinger spredt over hele landet. Bjørnar Stangeland er leder for avdelingen på Bryne, samt den noe mindre på Sola. Neumann Bygg på Bryne betjener hovedsakelig proffkunder som håndverkere, snekkere, tømrere og byggmestere. Kundene kan selv komme og hente varer, eller byggefirmaet får varene kjørt direkte ut på byggeplassen med hjelp av innleide transportører. Med en egen skjæreavdeling tilbyr de også pre-kutting av materialer.

– Å jobbe for å bli bedre og utvikle oss, er noe vi gjør hele tiden. Produktene våre er stort sett de samme som finnes andre steder, så derfor er det service, fleksibilitet og dyktige ansatte som er styrken vår. Vi er her for kunden.

Firmaet har egne selgere som kalkulerer og prissetter. Disse jobber også hele tiden aktivt i markedet for å skaffe flere kunder og kapre flere markedsandeler. Firmaet har til sammen 35 ansatte, og det er serviceinnstilling og evnen til å være proaktiv som står i fokus.

– Kundene kommer ikke bare for materialer, for vi selger alt fra verktøy, festemiddel og spiker til arbeidstøy og sko, byggevarer, gulv, parkett og isolasjon. Produkter som må skreddersys, som fasadeplater og spesielle typer parkett, bestiller vi inn. Vi har god logistikk, og dette er noe vi har jobbet mye med. Ellers vil jeg fremheve at vi er jordnære. Det skal ikke være stivbeint og rigid her hos oss. Kundene skal kunne komme hit med hva de forventer, og det skal være stor takhøyde internt også.

Når det gjelder miljøhensyn, forteller Stangeland avslutningsvis at eierne av Neumann bygg kontinuerlig jobber med å ha leverandører som sikrer bærekraftig skogbruk. Selskapet har også en policy om å ikke importere eller å delta i import av ulovlig skåret tømmer.

Les mer...

2015-12-21 16.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv