152084-No3152084-No3-2

No3 – kvalitet i første rekke

Med råvarer av topp kvalitet, utsøkt service og en folkelig atmosfære, gir Robin Myren og Vegar Bergli folk en glimrende unnskyldning for å gå ut og kose seg med mat og drikke. Velkommen til No3 i Mo i Rana.

Konseptet til No3 er et nordisk kullgrillkjøkken, noe som betyr at de griller norske råvarer etter sesong. I tillegg kommer barløsningen og konseptet No3 by Night som er et roligere alternativ til barer med høy musikk og et høyt støynivå. Her skal man kunne slappe av og prate med dem rundt seg, forteller daglig leder Robin Myren og kollega Vegar Bergli som er markeds- og økonomiansvarlig.

– Vi har sesong i baren også med alt av frukt og bær, og vi lager egne puréer og bitters. Alt som leveres skal være bra, for kvaliteten kommer i første rekke. Dette skal være et sted for den vanlige mannen i gata, og man kan komme hit rett fra jobb og ta seg en burger eller en kaffe. Det skal være et tilbud til alle. 

Som restaurant har No3 eksistert siden 2011. Sommeren 2014 gikk bedriften konkurs, men med nye eiere og et nytt konsept ble restauranten startet opp igjen i februar 2015. For øyeblikket holder No3 åpent om ettermiddagen og kvelden, men duoen vurderer å etter hvert begynne med et konsept også på dagtid.

– Tilbakemeldingene har vært overveldende, og vi har veldig tro på at dette skal bli en plass hvor mange ønsker å komme. Fremover ønsker vi oss et enda sterkere fokus på både lokal og nordisk mat, og vi har en plan om å kunne by på live musikk etter hvert. Det er også en bakgård her med 50-60 sitteplasser, og der ønsker vi oss uteservering med en litt røffere stil.

Myren forteller at det finnes mange kvalitetsrestauranter i Nord-Norge, men at de ofte legger seg på et veldig høyt prisnivå. Med No3 ønsker de derimot å helt enkelt være en vanlig restaurant som gjør ting skikkelig, med mat laget fra bunnen av med norske, nordiske og lokale råvarer.

– Gode produkter, god service og koselig lokaler - det er dette vi ønsker å være kjent for. Hovedtanken er at folk kommer hit for maten, de kommer igjen på grunn av servicen og de blir værende på grunn av den gode atmosfæren. Det er hele idéen bak. Målet er ikke å bare ha en plass som er levedyktig, men vi ønsker å tilby Mo i Rana noe. Det er virkelig artig å se alle de fornøyde gjestene nå i starten, og det er veldig motiverende, avslutter Bergli og Myren.

Les mer...

2015-04-07 15.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv