Konseptet til No3 er et nordisk kullgrillkjøkken, noe som betyr at de griller norske råvarer etter sesong. I tillegg kommer barløsningen og konseptet No3 by Night som er et roligere alternativ til barer med høy musikk og et høyt støynivå. Her skal man kunne slappe av og prate med dem rundt seg, forteller daglig leder Robin Myren og kollega Vegar Bergli som er markeds- og økonomiansvarlig.
– Vi har sesong i baren også med alt av frukt og bær, og vi lager egne puréer og bitters. Alt som leveres skal være bra, for kvaliteten kommer i første rekke. Dette skal være et sted for den vanlige mannen i gata, og man kan komme hit rett fra jobb og ta seg en burger eller en kaffe. Det skal være et tilbud til alle.
Som restaurant har No3 eksistert siden 2011. Sommeren 2014 gikk bedriften konkurs, men med nye eiere og et nytt konsept ble restauranten startet opp igjen i februar 2015. For øyeblikket holder No3 åpent om ettermiddagen og kvelden, men duoen vurderer å etter hvert begynne med et konsept også på dagtid.
– Tilbakemeldingene har vært overveldende, og vi har veldig tro på at dette skal bli en plass hvor mange ønsker å komme. Fremover ønsker vi oss et enda sterkere fokus på både lokal og nordisk mat, og vi har en plan om å kunne by på live musikk etter hvert. Det er også en bakgård her med 50-60 sitteplasser, og der ønsker vi oss uteservering med en litt røffere stil.
Myren forteller at det finnes mange kvalitetsrestauranter i Nord-Norge, men at de ofte legger seg på et veldig høyt prisnivå. Med No3 ønsker de derimot å helt enkelt være en vanlig restaurant som gjør ting skikkelig, med mat laget fra bunnen av med norske, nordiske og lokale råvarer.
– Gode produkter, god service og koselig lokaler - det er dette vi ønsker å være kjent for. Hovedtanken er at folk kommer hit for maten, de kommer igjen på grunn av servicen og de blir værende på grunn av den gode atmosfæren. Det er hele idéen bak. Målet er ikke å bare ha en plass som er levedyktig, men vi ønsker å tilby Mo i Rana noe. Det er virkelig artig å se alle de fornøyde gjestene nå i starten, og det er veldig motiverende, avslutter Bergli og Myren.