153068 NO0

No5 AS - håndplukket mote til fantastiske priser

Flotte produkter til ungdom og damer til gode priser. Det er to av fordelene med å være kunde hos No5 AS i Flekkefjord. Innehaver Silje Strømland er over gjennomsnittet opptatt av moteklær, men også av å bidra til et levende bysentrum.

Klesbutikken No5 AS åpnet dørene for første gang i 2011. Frem til da hadde Strømland i mange år jobbet med Bestseller-merkene som ansatt. Da butikken hun jobbet i skulle legges ned, ønsket hun å starte eget.

   – Jeg hadde blitt veldig glad i merkene fra Bestseller, og måtte kjempe litt for å få lov til å selge dem i min egen butikk, men fikk det til.

Bestseller er et dansk selskap som står bak dameklærmerker som Vero Moda, Only og Pieces. Alle disse finnes i No5 AS. I tillegg fører de klær for unge i alderen 10 til 16 år, blant annet fra Outfitters Nation, samt vesker, sko og lommebøker. Det som skiller Flekkefjordsbutikken fra andre som fører Bestseller, er at Strømland håndplukker hvert eneste plagg selv.

   – Dette er også grunnen til at jeg er rimeligere på pris. Ja, jeg selger kjedemerker, men siden jeg plukker ut varene selv, blir ikke vi en aktør som selger akkurat de samme plaggene som kjedebutikkene gjør.

Navnet på butikken falt seg naturlig da Strømland selv har fire barn, med butikken som det femte. Med god beliggenhet midt i gågata i Flekkefjord sentrum, bidrar No5 AS til å holde liv i sentrum. Strømland er også leder i Handelsforeningen, og opptatt av bymiljøet.

   – Som butikkeier er jeg veldig aktiv på sosiale medier med Facebook og Instagram. Det er viktig å vise frem klærne og produktene, og jeg vil at kundene skal kjenne meg. Ellers er jeg veldig opptatt av at butikken skal være ryddig og ordentlig, og at alt skal passe sammen. Jeg har absolutt funnet et konsept jeg trives med, med kjempegode produkter til kjempegode priser.

Les mer...

2015-06-11 10.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • No 5
  • Facebook
  • Adresse:
    Kirkestredet 9
    4400 Flekkefjord
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv