142009NO - NK

Null feil og gode løsninger

Nils Kristian Sunne og NK Elektriske AS er medlemmer i interessegruppen Nullvisjon. Målet ligger i navnet – null feil på elektriske anlegg. Det er en filosofi som går som hånd i hanske med arbeidet til NK Elektriske AS. Der ligger vekten på lite vedlikehold og null feil. Det lønner seg alltid i lengden, og det gir en ekstra trygghet for brukerne.

– Vi lager løsninger som er gode for sluttbrukerne, og vi er gode på å være kreative og finne løsninger. Vi har mange ganger sagt nei til oppdrag som medfører dårlige løsninger, men heller tilbudt smarte løsninger og gått opp pris – og fått aksept for det. Vi kan ende opp med å være dyrest, men på lang sikt får man et anlegg som ikke trenger å vedlikeholdes ofte, understreker Sunne.
  Firmaet holder til på Sylling i Lier kommune, og har i dag fire ansatte. For alle fire er kvalitet på utført arbeid det viktigste, med gode og brukervennlige løsninger for sluttbrukerne. Sunne kan også fortelle at driften har blitt lagt om til mer styrte avtaler, som er juridisk bindende.
   – Driften i dag er også endret slik at vi jobber mye mer på fastpris i stedet for å gjøre løpende timesarbeid. Ellers har vi hatt mye varierende arbeid det siste året, og vi jobber nå mye mer inn mot proffmarkedet. Det utgjør rundt 50 % av omsetningen vår per i dag, men vi vil enda mer inn på dette markedet fordi det gir mer stabilitet og arbeidsflyt.

Sunne håper på et enda større fokus på at elektriske anlegg bør ettersees med jevne mellomrom. Det er en viktig grunn til at NK Elektriske AS er med interessegruppen Nullvisjon. For de ansattes vedkommende innebærer det også at kompetansen til enhver tid må være på plass.
  – Vi er ofte på kurs for at vi skal holde kompetansenivået oppe. I Drammen er vi mange elektrikere, og konkurransen er tøff. Prisbildet varierer kraftig, og vi skal også slåss mot internettmarkedet når det gjelder materialer. Jeg tror nok at vi i fremtiden kommer til å oppleve det samme som ellers i Europa, at vår bransje kun leverer kompetansen og ikke lenger utstyret. Ellers ser jeg for meg en dobling av antall ansatte, og vi vurderer også mulighetene for å etablere en underavdeling, avslutter Sunne.

Les mer...

2014-09-15 14.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv