Nybil og bruktbil i Vikersund

Hæhre-navnet er primært kjent for entreprenørvirksomhet. Men i Vikersund finner vi Hæhre Auto, hvor det er bil det går i. Hæhre Auto fører blant annet Suzuki, Isuzu og Fiat, og er også spesialister på bruktimport. Entreprenører og håndverkere er viktige kunder.

– Dette var opprinnelig et gammelt bilfirma som het Biloppretting. Det hadde eksistert i rundt 30 år da Albert Kristian Hæhre kjøpte anlegget i juli 2006. Da ble disse lokalene bygd, og vi flyttet inn i høsten 2007, forteller Hans Tomter.
  Han er daglig leder for hele 17 ansatte i Hæhre Auto. Firmaet forhandler en rekke bilmerker, deriblant Suzuki, som har vært med siden før Hæhre overtok driften. Med tiden har de også fått Isuzu som yrkesbil og Fiat på varebil, i tillegg til Alfa Romeo. 
 

– Det er Suzuki og personbiler som utgjør den største delen av omsetningen. Når det gjelder yrkesbiler, har vi pickupene fra Isuzu og små og store varebiler og kassebiler fra Fiat, med og uten firehjulstrekk. De har mange utgaver, og det er ikke tilfeldig at varebilene til Fiat har gjort det veldig godt i Norge de siste årene.

 

Kundene på nybil kommer hovedsakelig fra Modum, Krødsherad og Eggedal, men også Noresund, Sigdal og ned mot Hokksund. Bruktbiler selger de over hele landet. Hovedkundene er entreprenører og håndverkere. 
  – Vi er en lokal bedrift på bygda. Her finnes ingen stengte dører, og her er alle velkomne inn for en prat. Dette er lite og gjennomsiktig sted her hvor alle kjenner alle, avslutter Tomter.

Les mer...

2015-01-22 10.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Hære auto
  • www.hahreauto.no
  • Telefon:
    32 78 00 84
  • Adresse:
    Heggenveien 11
    3370 Vikersund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv