Nybygg og takrehabilitering

"Vi utfører rehabilitering av eksisterende boliger og setter opp nybygg. På rehabiliteringsbiten kan vi tilby det meste, men vi har spesialisert oss på tak. Takarbeid er ryddige jobber som det er lett å holde oversikten over, både prismessig og tidsmessig,” forklarer Martin Solberg.

Han etablerte Tømrer Martin Solberg AS i Krokstadelva for åtte år siden. Før det hadde han jobbet både i murerfirma og i Block Watne. I 2006 startet opp på egenhånd, og fikk etter hvert med seg en kollega.
  – Vi begynte i det små med å kjøpe noen tomter, for så å føre opp boliger på dem som vi solgte. I dag er vi tre ansatte, og vi skal fortsette som liten og lykkelig. Da slipper man å bruke for mye tid på administrasjon, og kan i stedet være ute og jobbe. Det er det jeg vil, understreker Solberg.

Tømrerfirmaet foretrekker å ta oppdrag lokalt i Eiker-området, men må regne med litt reisevei på takjobber og rehabilitering. Boligene de setter opp er i utgangspunktet kataloghus som blir revidert og tegnet om. Både i henhold til kundenes ønsker og i henhold til hva som er praktisk, forklarer Solberg.
  Selskapet har også et godt samarbeid med Montér på materiale- og utstyrsfronten. Montér på Åmot sørger for trygge leveringer som kommer til tiden, med materiell som er av høy kvalitet. Det er viktig at både utføringen og byggesteinene er 100 %.
  – Kundene våre forteller oss at vi er ryddige og ordentlige. At vi holder det vi lover, og at vi er raske og effektive. Det betyr mye for meg at kundene er fornøyde, for det har alt å si for den videre driften, understreker Solberg.
  Han ser med optimisme i blikket på fremtiden for Tømrer Martin Solberg AS.
  – Det er viktig å være jordnær og fokusert på det man driver med, og at man fokuserer på det man føler man mestrer godt. Det er ingen vits i å prøve å lage seg en så mye større visjon enn det, for jeg er veldig fornøyd med driften vår slik den er i dag. I tillegg er jeg selvfølgelig opptatt av kvalitet, både på jobbene vi utfører og på produktene vi selger. Gjør man en skikkelig jobb, blir også kundene fornøyde.

Les mer...

2014-09-16 11.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Martin Solberg AS
  • Telefon:
    94 27 62 28
  • Adresse:
    Nedreplassen 7
    3055 Krokstadelva
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv