152088-Nybyggern152088-Nybyggern2

Nybygger’n skaper drømmer

Boligområdet Romåsen ligger på taket av Lyngdal, med fantastisk fjordutsikt, gode solforhold og nydelig natur. Nybygger’n oppfyller boligdrømmen.

Ivar Henning Persson har mange års erfaring fra eiendomsbransjen, og har jobbet som både tømrer, byggeleder og selger. Han er daglig leder i Lyngdalsfirmaet Nybygger’n som driver med eiendomsutvikling.

– Jeg har vært med å skape drømmer både som håndverker og byggeleder. Etter hvert ønsket jeg å jobbe mer med det helhetlige bildet, med utvikling og utbygging. Alt for mange som investerer i ny bolig, opplever at naboens bolig fratar dem utsikt.  Derfor har jeg alltid hatt et ønske om å strukturere boligområder, bedre enn en det en reguleringsplan evner. For to år siden kjøpte vi Romåsen, da fikk jeg en unik mulighet til å integrere boliger i en større helhet.

Her har man fantastisk utsikt over fjorden, nydelig natur og solrike forhold hele året. Persson er opptatt av at alle skal få glede av dette.

– Utbyggingen tar hensyn til at ikke det bare er frontrekken som får sol og utsikt. Jeg bestemte meg for slagordet "Naboen skal trives like godt som deg", for jeg vil optimalisere og bygge boliger som ligger slik at de tar hensyn til hverandre, sier han engasjert.

Nybygger’n eier hele Romåsen boligfelt, og tilbyr tidløse og minimalistiske hus. Området er på cirka 130 mål, og er delt inn i leilighetsbygg, rekkeboliger og eneboliger. 78 boenheter i alt. En viss helhet i form og uttrykk, sikrer trivselen, og en god annenhåndsverdi for kundene. Denne måten å utvikle på  er krevende, men optimal for de som skal investere. Flere eiendomsmeglere har poengtert verdien dette gir kundene som her kan gjøre en trygg investering.

– Når kundene med stor entusiasme forteller at de nyter utsikten og helheten, er det helt topp. Det skal være trygt og forutsigbart å kjøpe bolig på Romåsen boligfelt.

Les mer...

2015-04-07 15.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv