163022 CA

Nytt navn, samme gode kaffe!

Selv om de tidligere var kjent som Statoil, ønsker de ansatte ved Circle K på Asker å minne alle deres gamle og nye kunder om at deres gode tilbud ennå er tilgjengelige.

Circle K på Asker er en viktig bensinstasjon i regionen, og den ligger ved E18 – et knutepunkt i Asker som tiltrekker seg mange både fra den lokale trafikken og turister som kjører forbi. Stasjonen er eid av Dan Remy Lindboe, og har tretten ansatte. For seks år siden bestemte de seg for å gå ut på børs og selge bensinstasjonsdriften til Statoil, et navn de kunne hatt i hele ti år, men de ville være tidlig ute og fikk før kontrakten gikk ut byttet navnet til Circle K. Dette gjorde at de kunne bli med i en familie som er i 23 land og har over femten tusen stasjoner.

 - Circle K er allerede et etablert varemerke i USA og Canada, men her i Norge er det ikke like kjent. Men selv med et nytt navn så er vi fremdeles den gode gamle stasjonen som før som selger deg en wiener til ti kroner, med de samme ansatte bak kassen og de samme tjenestene som var her før.

Flere events
Etter å ha byttet navn så vil det komme en del flere events fremover. Ballonger og nye mattilbud hver uke, en kampanje som vill komme til å pågå en god stund fremover for å det nye navnet ut i verden.

 - Selv om vi har byttet navn vil Statoil kortet til eksisterende kunder fortsatt fungere, det samme gjelder Statoil klubben. Det er kun navnet som har forandret seg her i gården. Men selv om det er en liten forandring så legges det likevel vekt på at det skal bli den samme hyggelige opplevelsen som kundene fikk før vi byttet navn. Selv om vi allerede i utgangspunktet var bra så vil vi likevel strekke oss ennå lengre for å gi kundene gode opplevelser hos oss, forteller Dan Remy.

Positive tilbakemeldinger
Det har allerede begynt å komme inn mange positive tilbakemeldinger på forandringene som har vært i det siste. Men, det har også kommet mange spørsmål da mange kunder allerede har et nært forhold til varemerket Statoil i forhold til mange andre stasjoner. Kan de bruke kortband? Er Miles programmet fremdeles tilgjengelig? Og hva med kaffen?

 - Alt er som det var før, og når de blir forklart dette så er kundene veldig fornøyde. Selv om det gamle er der jobber vi også med det nye, vi skal videreutvikle vårt mattilbud og vi er hele tiden på jakt etter nye og spennende tilbud å tilby kundene våre. Planen vår fremover er å beholde våre lojale kunder samtidig som vi styrker deres fine kundeopplevelse her ved Circle K Asker.

Les mer...

2016-09-26 10.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Circle K Asker
  • www.circlek.no
  • Telefon:
    4766782076
  • Adresse:
    Askerveien 71, 1384 Asker
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv