152023-Optituning

Optimaliser motoren din!

Alle ønsker maksimalt utbytte av motoren på kjøretøyet sitt, enten det er en bil, traktor eller bobil. Optituning hjelper deg med å få optimal effekt på motoren. Resultatet fører til lavere forbruk, noe som igjen gir lavere utslipp. En vinn-vinn situasjon for alle parter, med andre ord.

Ståle Berg og Arnt Marius By er innehavere av Optituning i Trondheim. De er Norges største landsdekkende tuningleverandør, og reiser fra sør til nord i hele landet for å utføre tuning og service for sine mange kunder. Med optimalisering fra Optituning, yter bilen din bedre uten å bruke mer energi.

– I dag er det slik at en bilmodell fra samme merke kommer i tre forskjellige utgaver og i tre forskjellige prisklasser. Men det er akkurat den samme bilen, bortsett fra at man har byttet programvaren for å imøtekomme de norske avgiftsreglene. Det vi gjør i Optituning, er å endre programvaren slik at den minste motoren justeres opp til den største innen sin størrelse. I tillegg kan vi gå inn og justere innstillingene på bilen, som luftmendge og drivstoff, for å optimalisere den etter norske forhold.

Det unike med Optitunings tjenester, er at de med små endringer gir kjøretøyet langt høyere ytelseseffekt. Dette gir igjen lavere forbruk av drivstofff, og de garanterer en reduksjon i drivstoff på 3 dl for kunder som kjører mye, som for eksempel transportbyråer. Ergo er det veldig mye å spare, både i kroner og for miljøet.

– Personbiler, båter, bobiler, lastebiler og traktorer er det vi jobber med. Med de små endringene vi gjør, sparer alle derfor mye energibruk. Vi vil også hevde at dette er miljøbesparende. Fokuset vårt ligger ikke på at folk skal få raskere motorer, som hos mange andre i bransjen. Det vi derimot ønsker, er å optimalisere kjøretøyet slik at det kan yte best mulig.

Berg og By forteller at tuningen kan gjøres på alle bilmerker og typer, fra årsmodell 2000 og oppover. Det samme gjelder for andre typer kjøretøy, og det eneste kravet er at det må  ha elektronisk styring.

– For oss er det eiere av traktorer, bobiler og lastebiler som er mest interessante som kunder. Det er nemlig disse som kan spare aller mest, med kjøretøyer som går på diesel. Vi er en forholdsvis rimelig, men absolutt seriøs aktør. Ved behov kan vi også tilby avbetalingsløsninger på tjenestene våre.

Les mer...

2015-04-02 15.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv