164032 HC164032 HC0

På hugget inn i fremtiden

Med 110 butikker finnes det noe for både små og store på Citycon Herkules. Med en fremoverlent senterleder som liker å ligge i forkant, er det ikke rart at kjøpesenteret i Skien går så det suser.

- Vi ønsker å være mer enn et kjøpesenter. Butikkmiksen er viktig, og vi vil at folk skal få litt ekstra når de kommer til oss. Derfor skjer det stort sett noe her hver dag i form av aktiviteter eller stands. Vi jobber også mye med såkalt community building. Med det mener jeg at vi skal jobbe med lokalsamfunnet og knytte oss mot det, for å skape noe større og annerledes. Vi har godt samarbeid med både kommune, skoler og mange lokale aktører.


Det er senterleder Nina Merete Eriksen som forteller. Herkules har eksistert siden 1969, men gjenåpnet i moderne og renovert drakt i 2007. I fjor ble de en del av Citycon, en stor kjede som har senter i både Finland, Sverige, Danmark og Baltikum. 


- Konkurransen er tøff, så man må konstant være på hugget. Butikk mix er viktig og vi er veldig heldige med at de aller fleste butikkene går veldig bra. Det er stas for oss, men vi må hele tiden se på hva vi kan gjøre bedre. Å ha tett og åpen kontakt med de som driver butikkene er viktig, og at de gir tilbakemelding hvis det er noe. 


Målet til Citycon Herkules er å hele tiden for å se fremover og prøve å ligge i forkant. Eriksen legger ikke skjul på at de ønsker å vokse, men kanskje enda viktigere er det å utvide bruksområdene til senteret. 


- Her ser vi på forskjellige alternativer. Vi vil at senteret skal brukes også til andre ting. Senteret har alle muligheter, med blant annet en stor foodcourt, som har et førsteklasses anlegg med scene. 


- Ellers vil jeg fremheve at vi jobber tett med alle ansatte. Vi har egen Herkules-skole, og tilrettelegger for at man kan ta fagbrev og datakurs slik at vi kan heve både stolthet og kompetanse. Det er nemlig det som er og blir et av de viktigste konkurransefortrinnet;  kompetanse, service og å skape stolthet blant de ansatte. Slik at vi kan stå i konkurransen som er i markedet. 


Under sitt store tak har senteret alt fra kjedebutikker til egeneide nisjebutikker.

Kundene er stor-fornøyde med at de får alt på et sted samt store gratis parkeringsplasser. Andre gode tilbakemeldinger går på god service, hyggelig betjening, god atmosfære og at det er rent og ryddig hos Citycon Herkules.

Les mer...

2016-11-15 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv