141127NO.SkienFritidspark

Parken som har alt

Skien fritidspark er som en godtepose for både barn, unge og voksne. Med flust av aktiviteter kan alle finne noe de liker, enten det er curling, bading, klatring eller minigolf. Eller hvorfor ikke bare sette deg tilbake og slappe helt av i badstua?

Hilde Kristine Rosenvold er markedssjef for Skien fritidspark som til sammen har mer enn
100 ansatte. En slik stab må til når de holder åpent 362 dager i året, med en lang rekke aktiviteter både innen- og utendørs hele året.
  – Den største attraksjonen vår er badelandet, som er Norges tredje største og hadde hele 255 000 besøkende i fjor. Ellers er klatreparken veldig populær om sommeren, spesielt for barnefamilier men også grupper for teambuilding, eventer og bursdager. Den er for alle nivåer, og er godkjent av Veritas. Vi har et strengt regime på at alle skal gjennom opplæring før klatring, og det gjør vi for å sikre gjestene mot uhell, smiler Rosenvold.

Parken har også en innendørs klatrevegg samt en terrengpark (skibakke) med hopp og rails for snøbrett. Av mer sommerlige aktiviteter byr de på en 18 hulls minigolfbane, fem tennisbaner, sandvolleybaner og kulespillet Bowls som minner litt om Boccia.
  – Curling er faktisk en helårsaktivitet her hos oss, og vi har tre baner hvor både bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger og skoler spiller. Curling må bestilles på forhånd En intruktør geleider deg gjennom spillet og gjestene får utdeltutstyr som sklisåle og koster.
  Ikke nok med dette, men parken har også to store idrettshaller for håndballog turn,Med enkle grep kan lokalene "trylles" om til konferanser, utstillinger, konserter, show og messer.
  Midt i det fantastiske aktivitetsområdet kan parken tilby 65 rom i forskjellige størrelser for overnatting.
  – I velværeavdelingen er det seks badstuer, boblebad og spesialdusjer med varmt og kaldt vann som gjestene beveger seg mellom. Mange bruker avdelingen for å slappe av, og dette skal være et stille pusterom i aktivitetshuset, avslutter Hilde Kristine Rosenvold.

Les mer...

2014-04-29 13.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv