164003 12

Prefabrikert for fremtiden

1-2-Tre Elementproduksjon AS skjønte tidlig hva som ville bli trenden innenfor byggebransjen: Som firmanavnet røper har de siden 2002 spesialisert seg nettopp på elementproduksjon. I bedriftens 6000 kvadratmeter store, oppvarmede lokaler fabrikeres alt tørt og fint under tak, både til proffkunden og til det private markedet.

Ser du et nybygg i dag, er det gjerne prefabrikert, påpeker daglig leder Sven Ove Carlsen. 1-2-Tre Elementproduksjon AS holder til på Svinevoll cirka 20 km nord for Tønsberg. Sentral beliggenhet i Vestfold gir kort vei til kundene i det sentrale østlandsområdet, hvor kundemassen strekker seg fra Kristiansand i sør til Jessheim i nord. I dag har bedriften 40 faste ansatte og en årlig omsetning på rundt 75 millioner. Som aktør har de vært i markedet siden 1970 og har opparbeidet en høy kompetanse i faget. Med øye for den voksende trenden i ferdige elementer valgte de å spesialisere seg like etter 2000-tallet. 


–Det gjelder å få tett bygg på kortets mulig tid, og sammenlignet med vanlig byggevaremontasje snakker vi om flere ukers forskjell. Det betyr mye for kunden, både i tidsbesparelser og ikke minst i økonomi. Proffkunden har dessuten den fordelen hos oss at vi prosjekterer og tegner bygget i forkant av produksjonen. En firemannsbolig kan monteres i løpet av en uke – fra du begynner til du har tett tak, forklarer Carlsen. 


Firmaet inngikk i 2004 kompaniskap med byggevarekjeden Carlsen Fritzøe, en kjede med 23 byggevarehus og årlig omsetning på 2 milliarder. For 1-2-Tre Elementproduksjon gir det både flere markedskanaler og større muligheter. Bedriften leverer vegg-, gulv og takelementer samt takstoler og prekuttløsninger til både eneboliger, flermannsboliger, hytter og større prosjekter. I tillegg produserer og monterer de årlig rundt 200 garasjer, hovedsakelig med levering til privatmarkedet. Der gjenspeiles også den generelle trenden i markedet: De fleste i dag velger ferdigmonterte garasjer. 


– Vi hører gjerne at vi er gode på kvalitet og samarbeid med kunden. På service. Samtidig prøver vi jo å være riktig i prisbildet. Vi har investert tungt de siste tre-fire årene for å være mer spisset i markedet, også for at vi skal møte utenlandsk konkurranse. Vi skal være et godt alternativ for byggmesteren eller en utbygger, og kunden skal føle at de har gjort riktig valg når de har handlet hos oss. Prefabrikerte elementer er fremtiden, smiler Sven Ove Carlsen. 

Les mer...

2016-12-13 14.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • 1-2-Tre Elementproduksjon AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    33 06 17 70
  • Adresse:
    Bispeveien 1526 Svinevoll
    3178 Våle
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv