152101-Älvsbyhus Norge2152101-Älvsbyhus Norge

Presis levering til gunstig pris

Lav pris, hus til alle og rask byggetid er nøkkelen til Älvsbyhus suksess som Norges største leverandør av fabrikkbygde eneboliger. Men også miljøgevinsten opptar stadig flere kunder.

Svenske Älvsbyhus AB, en av Nordens største husprodusenter, hadde i fjor 70-årsjubileum. Älvsbyhus Norge AS ble etablert i 1995 og er nå i sitt tyvende år en landsdekkende entreprenør. Gjennom salgskontorene tilbys 12 husmodeller, men innenfor standardmodellene er det mange muligheter å gjøre egne variasjoner. En tilvalgsliste til hver enkelt husmodell kan brukes til å plukke ut tilvalg etter kundens behov, forklarer Ruben Vea, direktør i Älvsbyhus Norge, og Roger Andersen, forhandler i Østfold, Vestby og Ås.

– Markedets laveste pris og et miljøeffektivt hus. Den profilen er de to stolpene hos oss. Vårt største markedsområde er i distriktet, og vi bygger boliger alle kan ha råd til å bo i. Vi bygger et hus hver eneste dag i Norge – hver dag får en ny familie et nytt hus, og det er vi litt stolte av.

Det som skiller Älvsbyhus fra andre konkurrenter, er først og fremst den raske byggetiden. Kunden må grave en tomt med vann og rør, og så tar entreprenøren over og bygger resten, sier Vea. De tilbyr også tomtebefaring med råd og veiledning.

– Vi gir en dato for når huset skal leveres, og da leverer vi. Huset kommer i seksjoner; etter seks timer er taket tett, strømmen er på, og vann og toalett fungerer. Vi har en logistikk som er helt unik. Vi har også en ekstremt konkurransedyktig pris, ofte 15-20 prosent lavere enn resten av leverandørene. Vi eier egen takstolfabrikk, eget høvleri, vi eier hele produksjonsleddet, og tilbakemeldingene fra kundene våre går først og fremst på hvor fornøyde de er med prisen. Du får mye hus for pengene. Det andre er logistikken vår. Har vi sagt en dato, leverer vi huset den dagen. 

– Betalingen er også et viktig poeng. Vi ber ikke om forskudd. Vi ber om betaling den dagen vi starter, og da skal vi ha 90 prosent av kjøpesummen. Dessuten gir vi kunden ett års prisgaranti. Når de gjør en avtale med oss, er det veldig forutsigbart. Det er ingen indeksregulering, og det vi har sagt, er det vi leverer.

Varmepumpe er standard i Älvsbyhus. Men et nytt tilvalg er solcellepanel på taket. For den som er miljøbevisst, er energibesparelsen interessant.

– Huset er dimensjonert for kalde vintre. Det gir både lite strømforbruk – og miljøgevinst.

Les mer...

2015-04-09 16.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv