152100-Merk og Mal Wheelhouse152100-Merk og Mal Wheelhouse2

Presisjonsarbeid med rette linjer

Merk & Mal Wheelhouse AS utfører presisjonsarbeid som vises: De utfører oppmerking av parkeringsplasser og kjørefelt for bedrifter og private.

I tillegg har de maling og oppgradering av garasjeanlegg, lager og industrilokaler. Leif Skandsen er egentlig utdannet skipsfører og reiste i utenriksfart i 18 år før han startet et lite konsulentfirma for smårederier i 1993. Men arbeidsområdet skiftet, firmaet fikk etter hvert noen reklameoppdrag som de har fremdeles, bortsett fra at de nå ikke lenger lager reklame, bare monterer og distribuerer. Sammen med firmapartneren, som for øvrig er yrkesfotograf, begynte Skandsen å sprøytemale hus.

– Men så ble det mindre husmaling, og da begynte vi med veimerking. Det har vi holdt på med noen år, og da utfører vi alt som har med slik merking å gjøre, også håndballbaner og basketballbaner på skoler. I tillegg driver vi litt med termoplast – prefabrikert. Der har vi samarbeid med en av landets største innenfor bransjen. Vi er underleverandør, så når de har mye å gjøre, får vi jobber fra dem. Og hvis det er store termoplastoppgaver, bruker vi dem, forklarer Skandsen.

Kundene er alle som har parkeringsplasser som de trenger å få merket, borettslag, OBOS og mange av de entreprenørene som bygger nye hus, siden alle nye boligfelt har parkering. Etter så mange år i bransjen ser Skandsen at pågangen øker for hvert år. Nedslagsfeltet er hele Østlandet, og hver sommer har de også et par uker i Førde på Vestlandet. Det sier seg selv at en slik bransje er både vær- og temperaturavhengig. Det bør helst være 8-10 varmegrader, og det bør helst være helt tørt. Virksomheten er vår-, sommer- og høstbasert. Om vinteren er det ferie – bortsett fra reklamen og en del fotografering ved siden av.

– Kommende sesong ser bra ut, for vi har en god del bestillinger allerede. Det som er litt pussig i denne bransjen, er at bestillingene gjerne kommer midt på sommeren og ut mot høsten, og så bygger det seg opp, for da ser alle at de må merke. Men slikt må man jo tenke på allerede på vårparten, sånn at man har glede og nytte av merkingen når sommeren og høsten kommer!

– Vi er veldig nøye, for i denne bransjen må du ha rette linjer! Det er presisjonsarbeid. Det setter kundene pris på. Vi er to gamle menn som er nøye på alt, og vi har god tid på det vi gjør, ler Skandsen.

Les mer...

2015-04-09 16.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv