Pusser for en lettere hverdag

De færreste av oss ser frem til vinduspussen. Det er mange vinduer, det kan være vanskelige å komme til, og ofte blir det aldri så skinnende blankt og rent som man hadde sett for seg. Resultatet er gjerne at vinduene både hjemme og på arbeidsplassen forblir småskitne. Heldigvis finnes det profesjonell hjelp. SSK Vinduspuss gir vestfoldinger en lettere – og blankere – hverdag.

Det hele startet da Stian Sagebakken Knutsen hadde sommerjobb som vinduspusser helt tilbake i 1994. Det ble fulgt opp med eget firma i Stavanger, før han flyttet tilbake til hjembyen Larvik og etablerte SSK Vinduspuss sammen med kona i 2010.
  – Du kan si at det vi driver med, er å gjøre folks hverdag litt lettere. De aller fleste synes nemlig det er helt pyton å vaske vinduer. Det ser kanskje lett ut, men det er faktisk vanskelig og krever øvelse, sier Knutsen.
  Firmaet har sin største kundebase i Larvik, Sandefjord, Porsgrunn og Skien. De betjener både bedrifter og privatkunder, og har en fast avtale med Sandefjord kommune om vinduspuss på 18 skoler. Selskapet benytter et helt spesielt rengjøringssystem.
 

– Vi bruker teleskopsystemer slik at vi kan stå på bakkenivå og jobbe fem eller flere etasjer opp i høyden. Dette er teleskopstenger av lettvektskarbon spesiallaget for vårt yrke, som er lette og holdbare. Dette er en liten revolusjon innen vindusvasking. Ikke bare vasker vi vinduer på en helt annen måte enn de fleste er kjent med, men det er også mye penger å spare ved å bruke denne metoden.
  På toppen av det opererer SSK Vinduspuss med et ioniseringssystem, et rentvannssystem. Det går ut på at det er en kost i enden av teleskopstangen som leder rent, kalkfritt vann opp. På den måten renses vinduet samtidig for all skit, slik at man unngår flekkene som ofte sitter igjen på ruta etter at den har tørket.
 

– Det er selvsagt andre aktører på markedet, men det er ingen som driver på det teleskopnivået som vi gjør. Der er vi unike, understreker Knutsen.
  Privatmarkedet har eksplodert de siste to årene. Knutsen tror dette skyldes at mange setter bort det de synes er en tung jobb, men også fordi de ser at SSK Vinduspuss kan levere tjenestene til en akseptabel pris. Larvik-firmaet kan tegne faste abonnementsavtaler med både private og bedrifter, og tilbyr også standard renholdsoppdrag med vanlig periodisk renhold for bedrifter.

Les mer...

2015-01-22 12.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv