164046 NT

Rask reperasjon, profesjonell service

Nematech AS i Sandefjord reparerer mobil og nettbrett mens du venter, har drop in alle dager i uka unntatt søndag, nødtelefon og 12 måneders garanti på arbeid og deler. Har du ikke mulighet å komme innom, kan du sende inn din iPhone, Samsung, iPad eller nettbrett per post fra hele norden.

Daglig leder Roger Ness kan med rette være stolt over responstiden og tilbakemeldingene han får på arbeidet sitt. Kommer du innom selve verkstedet, beregner han rundt 30 minutter på de vanligste reparasjoner. Er det kø, repareres det fortløpende. Reparasjoner som leveres via post, kan du forvente å ha tilbake cirka 1 uke etterpå, avhengig av postgangen. Han returnerer også med express over natten mot et tillegg i prisen eller tar selv utkjøringen om det er i nærheten. 


- Det kommer ofte folk hit som skal med båten. Da går det unna på 10 minutter. For et firma betyr dette for eksempel at de kan komme innom i lunsjen og rekke tilbake igjen, smiler han. 


Ness etablerte i 2014 sitt uautoriserte verksted for mobil og nettbrett. Bedriftens nettbutikk er nettopp startet opp, og her kan du bestille reparasjon av smarttelefon eller nettbrett direkte i chaten. Har du spørsmål rundt en skade eller en telefon som er levert inn, vil Ness svare deg både før, under og etter reparasjonen. 


Som hittil eneste i Norge tilbyr han også nanoteknologi. 

– Ett av de vanligste uhellene er at folk søler på telefonen. Med nanoteknologi kan man gjøre den søl og sprutsikker. 


Som uatorisert verksted står de fritt til å benytte seg av de delene som trengs og som gavner kunden best. Glassene de skifter, er så tett opp mot originalen at forskjellen ikke kan merkes. Men batteriene som byttes, er alltid originale. Også MacBooks og bærbare PC-er tas inn til reperasjon, og lurer du på om Nematech kan reparere akkurat ditt produkt, er det bare å ta kontakt. For de fleste er data og telefoni et uforståelig felt, og mange har derfor en bruk kast-mentalitet. 


Men deler kan skiftes, og det aller meste kan fikses – og ikke alle feil trenger være like vanskelig å reparere, blir det poengtert. 


Hos Nematech kan du forvente at din smarttelefon er like god etter reparasjon som den var før den ble ødelagt, forteller han. 


– Mange tror ofte at det er noe galt med mikrofonen hvis det er forvrengning i andre enden. Men det er gjerne mikrofonhullet som er tettet til av skitt. Vi renser for en billig penge, og telefonen blir like god som ny, sier Roger Ness. 

Les mer...

2016-12-30 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv