Raskt og godt levert med Modum Maling & Håndverk AS

Etter 20 år i andre bedrifter, bestemte Tommy Andfossen seg for å ta skrittet ut og starte opp på egenhånd. Dermed ble Modum Maling & Håndverk AS en realitet høsten 2013. Det er et skritt han ikke har angret på at han tok. Modum Maling & Håndverk AS tilbyr blant annet maling, tapetsering og gulvbelegg, til både privatkunder og bedriftskunder.

– Jeg har vært ansatt som maler og gulvlegger i over tjue år, så etter å ha tenkt tanken om å starte eget i to år, ble det liksom nå eller aldri, forteller Andfossen.


Han holder til på Modum, og kan levere det meste av maling, sprøytemaling, gulvbelegg og våtrom. På sprøytemaling går det mest på større prosjekter, det er mindre aktuelt for privatkunder. Andfossen fikk blant annet nylig et prosjekt på Geilo med sprøytemaling av et parkeringsanlegg på flere tusen kvadratmeter.
  – Ellers gjør jeg alt innen tradisjonelt håndverksarbeid og snekkerarbeid av den enklere sorten, samt noe flislegging. Tapetsering, maling og gulvbelegg er det jeg er aller best på og gjør aller mest av, fortrinnsvis i eneboliger. Jeg henvender meg hovedsakelig til privatkunder, sier Andfossen.

Men Modum Maling & Håndverk AS har også mottatt oppdrag av Modum Bygg og Kolibri Drammen. Da samarbeider gjerne Andfossen med en tidligere kollega som også driver på egenhånd i dag. Sammen har de stor kapasitet, og kan ta hånd om også større prosjekter.
  – Det er mange som konkurrerer om de samme jobbene, men jeg kan ikke si at jeg har merket så mye til konkurransen. Jeg leverer kvalitetsarbeid og er fornøyd med driften så langt. Men det er bare å ta kontakt om det er noe som skal gjøres, oppfordrer Andfossen.

Kundekretsen dekker et større område, men mange av oppdragene kommer fra Drammensbaserte kunder. Andfossen får stadig gode tilbakemeldinger på at arbeidet er godt og raskt utført.

Les mer...

2015-01-20 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Modum Maling & Håndverk
  • Telefon:
    90 60 70 75
  • Adresse:
    Solsikkeveien 13
    3370, Vikersund
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv