164061 CS

Røde kort i stedet for blå

Daglig leder Arne Mjøs på Circle K i Slagenveien tar i mot kundene med et smil – og det er ikke mange ved bensinstasjoner du møter noen som har så lang og grundig erfaring innenfor olje. Han liker å være i butikken og prate med kundene – og selv om Statoil-skiltene er tatt ned, er jo folka de samme.

Omprofileringen er nettopp gjennomført, Statoil-skiltene er tatt ned, men folka – de er de samme, også etter åpningsfest og snorklipping av det nye Circle K-konseptet i november. Stasjonen ble bygd allerede i 1982. Den gang var det en av de største eiendommene Norol hadde. De lagde en svær gjør det selv-hall på 450 kvadratmeter, forklarer Mjøs. 


– Den er ikke her nå lenger, men vi har alltid vært en bil-bensinstasjon, for vi driver ikke bare med pølser! Vi skifter lyspærer og viskere og føler selv at vi har beholdt mye av den gamle stilen, smiler han.  


Da sier det seg selv at mange av de faste kundene har fulgt stasjonen de siste fire tiårene. Som eneste Circle K-stasjon i Tønsberg og med beliggenhet i handelsområdet med en god del bilforretninger i nærheten er kundegrunnlaget stort. Selv har Mjøs vært her siden 1996. Han begynte i Statoil-systemet i 1994, og for han er stasjonen mer blitt en livsstil enn et arbeid. Mjøs har vært i petroleumsbransjen hele livet. Som unggutt dro han til sjøs, og har siden jobbet i Nordsjøen i 35 år. Han har faktisk erfaring fra når råoljen kommer opp og til den kommer ut av pumpa! Han har vært på borerigger i 15-20 år, og i 1986 var han i Japan og var med da de bygde verdens første produksjonsbåt. Den var en verdenssensasjon da, minnes Mjøs. 


– Her på Circle K har vi en enkel filosofi: Kundene skal bli møtt med respekt. De skal se at vi trives på jobben, for hvis vi trives og har kunnskap om det vi driver med, da får alle mine medarbeidere trygghet i hverdagen. Har du trygghet, trives du. Det fokuserer jeg veldig på. Og der har Statoil hatt et fantastisk fint innlæringsprogram. Vi skolerer de ansatte. 


I dag sitter han selv i forhandlerrådet, og der har de fått veldig mange gode signaler. Circle K har fått gode eiere – canadierne er genuint opptatt av butikk, mener han. Forventningen er at det gode samarbeidet fortsettes og videreføres – alt til kundens beste. 


– Det har jo vært en del misforståelser når det gjelder merkebyttet. Noen tror jo faktisk at oljeselskapet Statoil er solgt til Canada, men det er jo nedstrømsselskapet som er solgt. Alt er jo det samme. Du får røde kort i stedet for blå! sier han. 

Les mer...

2016-12-30 14.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Circle K Slagenveien
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    33 31 27 58
  • Adresse:
    Slagenveien 46
    3117 Tønsberg
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv