152061-Hashi Renholdservice

Ren trygghet

Etter å ha vært ansatt i renholdsfirma siden 1999, ville Ahmed Hashi bli sin egen sjef: I fjor etablerte han Hashi Renholdsservice AS.

Hashi Renholdsservice AS i Fredrikstad tilbyr de fleste renholdstjenester, både innenfor daglig renhold, nedvasking av privat bolig, byggevask av industri eller eiendomsbygg, vindus- og trappevask, glansing og rensing og behandling av gulv samt gratis tilstandsrapport og rådgivning.

I dag er de syv ansatte, og kundeporteføljen omfatter blant annet tre Kiwi-forretninger, tre McDonalds og fem Expert-butikker, fra Ski til Svinesundparken. Hashi Renholdsservice er på jobb 365 dager i året.

– Selv når McDonalds har stengt, er vi der og jobber. Dette er en bransje hvor man egentlig aldri blir arbeidsledig. Behovet for rydding og vasking er der hele året, smiler Hashi. 

I dag trenger du vitnemål for å vaske. Det stilles krav, du må gå kurs, og jo flere kurs du tar, jo mer tjener du. Hashi gir selv personlig oppfølging av sine ansatte.

– Kundene er krevende, og behovet er forskjellig. På en McDonalds hvor det er matkontroll, vasker vi kjøkkenutstyr og vegger, og når vi er ferdige klokka 4 om natta, tar vi målinger som blir notert.

I en bransje hvor nærhet til kunden betyr så mye, er det dessuten en fordel å ikke være for stor.

– De fleste vet hvem de kjøper tjenesten fra, og det er tryggheten de får ved å velge oss. I stedet for å bli stor, vil jeg heller gjøre en god jobb for de kundene vi har, smiler Ahmed Hashi.

Les mer...

2015-04-07 12.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Hashi Renholdsservice AS
  • E-post
  • Telefon:
    99 30 29 62
  • Adresse:
    Østensenvei 25A
    1619 Fredrikstad
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv