164011 RB

Rene ruter for vinteren

Steinsprutskade eller sprekk i frontruta? Ingen grunn til å fortvile – Horten bilglass AS ordner steinsprangreparasjoner på direkten, henter og bringer bilen, og står du i knipe, har de utlånsbil til fri benyttelse.

Daglig leder i Horten bilglass AS, Øystein Kvam, har skiftet frontruter i Horten siden oppstarten i 1984. Da den i dag landsdekkende kjeden Riis Bilglass startet opp, var Kvam en av dem som var med. Siden første dag har han sittet i kjederådet i det som nå er Norges største bilglasskjede med 114 avdelinger lokalt i hele Norge. Horten bilglass utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person-, vare- og lastebiler og transportmidler. De tre avdelingene Horten bilglass AS, CC-Glass Tønsberg AS og Kvams Glass Sandefjord AS, med til sammen 6-7 ansatte, omsetter bilglass for imponerende 15 millioner i året. 


- Det er en regel at kunden skal tas i mot av blide medarbeidere, og vi som arbeider her, skal være løsningsorienterte og fleksible. Vi henter og bringer biler, og som lokal avdeling til Riis bilglass følger vi dessuten opp kampanjene kjeden har til en hver tid. Tilbudene kjeden har sentralt, har vi også lokalt, forklarer Kvam. 


En steinsprutskade eller gryende sprekkdannelse i en ellers lytefri frontrute kan være irriterende nok. Da hjelper det å vite at reperasjonen utføres kostnadsfritt så fremt du har kasko eller delkasko – uten egenandel og bonustap. Som oftest kan skader fra steinsprut repareres uten å måtte skifte frontruta, og ruta får gjenoppbygd sin opprinnelige styrke. Må hele frontruta likevel skiftes, betaler du kun egenandel ved kasko eller delkaskoforsikring. Uansett bil eller modell kan Horten bilglass hjelpe deg med rutebytte. Ruta erstattes med samme eller bedre kvalitet som den opprinnelige.


- Vi har særlig mange positive tilbakemeldinger på ordningen vår med utlånsbil, og at vi kan gjør arbeidet når kunden kommer med bilen. Vi tar selvsagt hånd om alt av papirarbeid mot forsikringsselskap, og de fleste steinsprutskader lar seg reparere. Men det lønner seg å fikse skaden med en gang, ikke vente til ruta sprekker, påpeker Kvam. 


Time på dagen-avtale, gratis leiebil og faglig dyktighet gir fornøyde kunder. Det merkes på dem som kommer tilbake neste gang uhellet har vært ute. Og for sine kunder har Horten bilglass en ekstra liten bonus – som gir fordeler for både sjåfør og frontrute:


- Mange blir overrasket over vindusspyleravtalen vår! Har du reparert eller skiftet frontrute hos oss, gir vi alle kunder påfylling av spylervæske i et helt år, smiler Kvam. 

Les mer...

2016-12-30 11:00

174007uiut

Derfor gjør god arkitektur livet bedre

Artikkel Etter 40 år i arkitektbransjen er Peter L’orange for en nestor å regne. Sammen med Oddvar Johansen grunnla han Kritt Arkitekter AS i 1997.
174015dsaehj

Her er butikken med Norges største utvalg av hodeplagg

Artikkel Som landets største forretning på hodeplagg tilbyr Hattebutikken Holm i Oslo et imponerende utvalg til ethvert bruk, fra klassiske fedora-hatter, moteriktige sixpence til cowboyhatter og flosshatter fra...

Faktaruta

 • Riis Bilglass Horten
 • E-post
 • Hjemmeside
 • Telefon:
  33040220
 • Adresse:
  Tomtegt. 4
  3183 Horten
puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Uten-navn-1s

Passion 4 Baking

Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


Arkiv