156008 THL1156008 THL

Rent og grønt for hårets skyld

The Hair Lab AS er ikke som andre frisørsalonger. Med Keune som hovedleverandør og et fokus på økologiske produkter, er dette salongen du går fornøyd ut fra - med fint hår og god samvittighet.

Siden mai 2014 har Caroline Sund drevet The Hair Lab AS i Lier. Hun har brukt god tid på å bygge opp et konsept for salongen, som går ut på å drive kursvirksomhet og samtidig sørge for at kundene får en unik opplevelse i en avslappende atmosfære. Dette føler hun at de har lykkes med.

– Først og fremst har vi klart å holde oss til konseptet. Det går ut på at vi er nyskapende, at vi har presisjon og at vi jobber med renhet. Vi jobber nå mer med økologiske produkter, og prøver å få et fokus på renere produkter.

Sund har mer enn 30 års erfaring som frisør, og har jobbet med det nederlandske merket Keune siden slutten av 90-tallet. Keune jobber kontinuerlig med videreutvikling av nye produkter, samt med forbedring av eksisterende produkter. De har en linje som er økologisk, og det er dette Sund mener med renhet.

– I tillegg til det eksisterende kundegrunnlaget, har vi fått mange nye kunder. Helt fra starten av bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle gå i hælene på de salongene som allerede er her. Derfor har vi laget et helt annet konsept. I tillegg har vi en mye større salong, med langt flere folk som jobber her. Slik har vi rettet oss mot en litt annen kundegruppe, med et videre spekter fra unge til godt voksne.

Det siste året har de holdt mange kurs for andre frisører og fagfolk. Hver måned holder de kurs i fargeteori, og Sund har også arrangert weekend-kurs med besøk av internasjonale frisører.

– Keune er ganske små i Norge, og har derfor en ganske liten kundemasse av frisørsalonger. Men de er trofaste og kommer på kurs til oss! Det er da salonger fra hele Norge som blir kurset hos oss. Fremover gjelder det for The Hair Lab AS å bare jobbe videre med å utvikle konseptet.

Les mer...

2015-12-18 11.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • The Hair Lab
    • www.thehairlab.no
    • Telefon:
      94 05 13 82
    • Adresse:
      Hegsbroveien 60
      3400 Lier
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv