Rett skal være rett – uansett!

Eiker Husbygg AS startet i det små tilbake i 1993. Men Mjøndalsbedriften har vokst til å bli en anerkjent aktør som opererer både lokalt i Buskerud, og i Oslo og Akershus. I dag tar Eiker Husbygg as både små og store oppdrag innen tømrer- og betongfaget.

Erik Brekka startet det hele sammen med en venn i 1993. Da gikk det hovedsakelig i eneboliger og mindre tømrer- og snekkeroppdrag. Etter syv år fikk Brekka så en kollega som var dyktig på betong.
  – Dette førte til at Eiker Husbygg AS fikk én betongavdeling og én tømreravdeling. Vi er totalt seksten ansatte er fordelt på to team. I dag jobber vi litt på eneboliger, men langt mer på større feltutbygging og tomannsboliger, forklarer Brekka.
 

Selskapet tar for det meste oppdrag i Buskerud, men beveger seg også mye inn i Akershus og Oslo. På toppen av det har de satt opp hytter i Hemsedal og Hallingdal, og på Geilo og Hafjell. Både hyttene og husene de setter opp er ferdig arkitekttegnet.
 

– Vi har også hatt store betongprosjekter for større sentre, som Årvoll Senter og Vinterbro Senter. På betongsiden går det ellers mye i garasjer og rekkehus for privatkunder, sier betongansvarlig John Richard Øen.
  Brekka og Øen er skjønt enige om at de i dag har en stab som er både erfarne og dyktige innenfor sine respektive fag. Selskapet får stadig gode tilbakemeldinger på at de både er hyggelige og utfører solid håndverk. Det nytter ikke å ta snarveier i denne bransjen – «rett skal være rett» lyder prinsippet i Eiker Husbygg AS.

Les mer...

2015-01-22 13.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Eiker Husbygg AS
  • www.eikerhusbygg.no
  • Telefon:
    906 87 311
  • Adresse:
    Anemoneveien 5
    3050 Mjøndalen
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv