Eier og daglig leder Mehmet Taspinar forteller at han startet opp restauranten for 11 år siden, da sammen med to andre. I dag er han eneste eier og har med seg fem dyktige medarbeidere.
– Vi er en italiensk restaurant, men har også andre matretter og serverer alt fra pizza til pasta, kjøtt- og kebabretter, sier Taspinar.
Han har jobbet på restaurant siden 1996, og til tross for mye jobb dagen lang trives han og jobben har blitt en livsstil. Det hele begynte med åpningen av restauranten på Flatåsen i 1993. På Capri Risvollan strømmer kundene til – mest fra nærmiljøet, men også fra andre steder i Trondheim. De tiltrekkes av den flotte beliggenheten, gode parkeringsmuligheter og store og flotte nyoppussede lokaler.
– Hos oss er alle er alle velkommen! Capri Risvollan er en folkelig restaurant som passer for alle. Vi utelukker ingen kundegrupper, hit kan alle komme for å spise god mat og føle seg hjemme.
Restauranten har også bar med alle rettigheter og er åpent til 01.00 i helgene hvor de også er mulighet for å se fotballkamper. Nå om sommeren har de uteservering, og med eget selskapsrom, kan gjestene også leie lokale til en hver anledning.
– Selskapsrommet er mye brukt til alt fra konfirmasjoner og bursdager og til og med bryllup. Vi serverer koldtbord, tapas etc. etter gjestenes ønsker. En gang i måneden har vi levende musikk, og holder også en månedlig quizkveld, sier Taspinar.
Med vinteren i sikte, kan gjestene med fordel booke Capri Risvollan til det årlige julebordet. Med plass til 120 personer arrangerer Capri gjerne juleselskapet for din bedrift, men det kan være lurt å være ute i god tid og booke selskapet senest i november.
– Risvollan er et område under utvikling med mange nyinnflyttede familier med barn. Det har vi merket gjennom en større kundemasse og økt omsetning. Vi er blitt samlingsplassen for Risvollan, og 90 prosent av kundene våre kommer fra nærmiljøet, smiler Taspinar.