154030

Risvollans naturlige samlingssted

Capri Risvollan er en italiensk-inspirert restaurant med alle rettigheter. Med eget selskapsrom, levende musikk en gang i måneden og i tillegg egne quizkvelder, har restauranten blitt Risvollans naturlige samlingssted.

Eier og daglig leder Mehmet Taspinar forteller at han startet opp restauranten for 11 år siden, da sammen med to andre. I dag er han eneste eier og har med seg fem dyktige medarbeidere.
   – Vi er en italiensk restaurant, men har også andre matretter og serverer alt fra pizza til pasta, kjøtt- og kebabretter, sier Taspinar.

Han har jobbet på restaurant siden 1996, og til tross for mye jobb dagen lang trives han og jobben har blitt en livsstil. Det hele begynte med åpningen av restauranten på Flatåsen i 1993. På Capri Risvollan strømmer kundene til – mest fra nærmiljøet, men også fra andre steder i Trondheim. De tiltrekkes av den flotte beliggenheten, gode parkeringsmuligheter og store og flotte nyoppussede lokaler.
   – Hos oss er alle er alle velkommen! Capri Risvollan er en folkelig restaurant som passer for alle. Vi utelukker ingen kundegrupper, hit kan alle komme for å spise god mat og føle seg hjemme.

Restauranten har også bar med alle rettigheter og er åpent til 01.00 i helgene hvor de også er mulighet for å se fotballkamper. Nå om sommeren har de uteservering, og med eget selskapsrom, kan gjestene også leie lokale til en hver anledning.
   – Selskapsrommet er mye brukt til alt fra konfirmasjoner og bursdager og til og med bryllup. Vi serverer koldtbord, tapas etc. etter gjestenes ønsker. En gang i måneden har vi levende musikk, og holder også en månedlig quizkveld, sier Taspinar.

Med vinteren i sikte, kan gjestene med fordel booke Capri Risvollan til det årlige julebordet. Med plass til 120 personer arrangerer Capri gjerne juleselskapet for din bedrift, men det kan være lurt å være ute i god tid og booke selskapet senest i november.
   – Risvollan er et område under utvikling med mange nyinnflyttede familier med barn. Det har vi merket gjennom en større kundemasse og økt omsetning. Vi er blitt samlingsplassen for Risvollan, og 90 prosent av kundene våre kommer fra nærmiljøet, smiler Taspinar.


Les mer...

2015-09-01 10.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Capri Risvollan
  • Telefon:
    47 73 96 60 18
  • Adresse:
    Ingeborg Aas Vei 2
    7036 Trondheim
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv