Rocka arrangørproffer

Med base i Ørebro arrangerer Nikija Event events over hele Sverige. Arrangørforetaket eies og drives av tre karer med lang erfaring og gedigen bakgrunn innenfor restaurant og arrangement. Opprinnelig ble de drevet av sin store musikkinteresse, men i dag arrangerer de med glede alle type events, fra hagemesser til fotballturneringer.

For fire år siden startet Kimmo Kirvesmäki, Janne Larsson og Niklas Urdell eventselskapet Nikija Event som siden har gått fra suksess til suksess. Det første trioen gjorde sammen, var rockeklubben Virus, og siden har oppdragene stått i kø.

- Vi ordner og ser til at alt klaffer, både transport, lokaler, lys og artister. Det finnes ingenting vi ikke fikser! sier Janne stolt.

Utover planlegging og gjennomføring av event, festivaler og messer kan Nikija Event også hjelpe til med bemanningen. Med sitt brede kontaktnett ordner de personell til det meste. Bar- og serveringspersonell, scenevakter og entrépersonell er bare noen eksempler.

Listen på vellykkede arrangement som Nikija Event har bak seg, er lang og spennende. Blant annet motorsportdagen Örebro Race Day og Pennybridge Open – en konkurranse i crossfit med deltagere fra hele Sverige. To kompliserte og store arrangement som de rodde i land med bravur.

Kanskje er Nikija Event mest kjent for Metallsvenskan, Sveriges hardeste fotballturnering.

- I begynnelsen var det fotballen som stod i fokus, og musikken var mer som en bonus, men med tiden er det blitt slik at bandene tar mer plass, forteller Janne.

I dag har Metallsvenskan utviklet seg til en festival som lokker hardrock-fans fra hele verden, og for mange av bandene som opptrer, er arrangementet ett av årets høydepunkter.

- Å spille ball og musikk samtidig som man omgås likesinnede, kan ikke være noe annet enn en høydare, ler Janne.

Metallsvenskan har vært arrangert i seks år og har vunnet flere priser. Med stadig voksende publikumstall, verdenskjente band og sjansen til å se sine idoler spille fotball betraktes festivalen som den perfekte innledningen på festivalsommeren.

- Drøye 80 prosent av de deltagende bandene er svenske, forteller Janne og nevner Hammerfall, Sator, Sabaton og Candlemass som eksempler.

De utenlandske bandene som man har greid å lokke til festivalen, er velkjente for de fleste.

- Vi har hatt Twisted Sister, Saxon, D-A-D og Motörhead, for å nevne noen, forteller Janne.

Trioen har tilsynelatende ubegrenset energi, og utenom gigantiske events driver de også kro. Hvem vet hva de finner på videre?

Les mer...

2015-12-11 10.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv