155009 AH

Så fin du ble på håret!

Med en spesialitilpasset, permanent hårerstatning, trenger du aldri mer å bekymre deg for hårtap. Etter et besøk hos Apollo Hårsenter i Drammen, går kundene ut døra med hevet hode, bedre selvfølelse - og flott hår.

Det tradisjonsrike hårsenteret har hjulpet kunder med hårtap helt siden midten av 60-tallet, den gang det fortsatt het tupéer. Takket være en utvikling innen bunnmaterialer og hårkvalitet, er hårerstatninger i dag av en helt annen kvalitet, sier daglig leder Ole Nilsen, som har vært ansatt siden 1972.

– Vi driver med hodebunnsproblemer. De fleste som kommer til oss, er på et stadie hvor de har begynt å miste hår. Da har vi en kur som heter Megaderm som er med på å forsinke hårtapet. Man får dog aldri stoppet det helt, dermed går de fleste over til en hårerstatning eller liknende for å kompensere for det som har blitt borte.

Apollo Hårsenter i Drammen tilbyr hårerstatninger med målsydde parykker. Alt hår de selger, er designet til hver enkelt kunde, med avstøp, farger, mengde og tykkelse. Først lages en avstøpning, før man velger hårfarge, krøll og mengde hår. Deretter sendes bestillingen til en fabrikk i USA hvor den blir produsert ferdig på 2-3 måneder. Og da gjenstår det bare å klippe til og tilpasse håret etter kundens ønsker.

– Dette er en permanent hårerstatning som man lever med 24 timer i døgnet, for den sitter der! Man kan trene, dusje og vaske håret. Det blir limt på plass med et kirurgisk lim som fungerer veldig bra. Kundene har forskjellige reaksjoner, for vi snur livet til veldig mange. Mange føler seg mer vel og blir mer selvsikre. Dette har ingenting med jåleri å gjøre, men handler omvelvære, forteller han.

Nilsen legger til at de siste årene har Apollo sett en økning i kvinnelige kunder, da det er stadig flere damer som mister en god del hår. Han avslutter med en oppfordring om å komme innom, for de har løsninger for de alle fleste som begynner å bli tynne i håret.

Les mer...

2015-10-28 16.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv