161006 KF

Salongen som komponerer velvære med hår

Frisøryrket er et håndverksfag som handler om ekspertise og kunnskap, men også om å få folk til å føle seg vel. Hos Komponisten Frisørsalong AS i Kristiansand møtes man av en dyktig stab som er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø. Det smitter nemlig over på kundene.

Inger Holskog er innehaver og daglig leder av salongen som ble etablert i 1992. Komponisten har syv ansatte, som alle har sine spesialområder.

– Jeg prøver å segmentere det slik at vi skal kunne gjøre alt. Derfor er noen gode på extensions, noen på make-up, og andre på brudeoppsett og fargeteknikker. Ved å styre de ansatte inn mot det de er best på, får de mye selvtillit. Dette er en veldig gøy måte å jobbe på, forteller Holskog entusiastisk.

Komponisten Frisørsalong AS gjør alt innen hår og klipp. De selger et stort utvalg av hårprodukter, og driver i tillegg med make-up, farging av bryn og vipper og sminking av bruder. Salongen har en engasjert stab som liker å holde seg oppdatert på faget, og derfor bruker de mye midler på utvikling og kursing.

– Det er viktig for kundene å kjenne at dette er et godt sted å være når de kommer inn. Kunden har i utgangspunktet alltid rett, og vi legger oss flate om det skjer en feil. I tillegg prøver vi som ansatte alltid å bli bedre, og ofte handler det om kommunikasjon.

Holskog forteller at hun er opptatt av å følge med på trender, men at det viktigste er å finne et uttrykk som passer kunden. Det gjelder å få kunden til å føle seg vel, og å fremheve og få frem personligheten til den enkelte.

– Å gå til en frisør handler om velvære. Man viser verden hvem man er når man føler seg fin på håret. Det er dyrt å gå til frisør i dag, så vi må jammen levere og gjøre det bra! Fornøyde kunder er jo den beste reklamen.

Les mer...

2016-03-02 15.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv