Sansepleie holder til på Løkka 4 i Larvik og her handler det om vitalitet i alle livs faser

For både barn og voksne, overgangsfaser og for deg som ønsker å bli fulgt opp over tid, få støtte og bli møtt akkurat der du er i din livsprosess.

Trine Gjestrum Larsen startet å arbeide med rosenmetoden i 2001 og har siden utdannet seg som berøringsterapeut, mentaltrener og har erfaring fra skole, barnehage og spesialisthelsetjeneste og gir berøring på lindrende avdeling, palliativ pleie ved langt fremskreden kreft.  Her gis tilbakemeldinger som: ”dette skulle vært gitt til alle på blå resept”, ”dette gir meg ro”, ”alldeles nydelig å kjenne noe godt”.
  Da hun arbeidet som konsulent i enheten Læring og oppvekst tok hun imot barn og ungdom både 1 til 1 og i grupper.  Det ble tatt lesetest før og etter treningsopplegget med resultat opptil 3 dobling i lesehastighet i løpet 2-3 måneder og mange gikk opp en karakter i mange fag.
 

Hjertet mitt brenner ekstra for barna som har redusert evne til å håndtere stress, er engstelige, har vanskelig for å sitte i ro i lengre tid, er ukonsentrerte og lett lar seg distrahere av omgivelsene, kanskje de sover dårlig, sier Trine. Det er kroppens vei til læring som er hennes fagfelt i arbeidet med barna, og det beste av alt er at dette treningsopplegget er for alle, det er aldri for sent å lære og ofte løsner det på mange andre felt på samme tid. Barna elsker å komme hit å få en positiv opplevelse, der de kan få bedre koordinasjon, opplever mestring å kjenne ro og balanse i kroppen.
 

Sansepleie ønsker på sikt å instruere deg som arbeider med barn, slik at du får innblikk i hva du kan se etter hos barnet og gi deg verktøy og enkle øvelser for bedre å hjelpe barna.
  Du som forelder kan komme med barnet ditt til en gjennomgang.
 Vi vil da se om det er noe å hente med hensyn til bedring i lese og skriving, få bedre kroppskontroll gjennom et tilpasset treningsprogram inkludert sanseintegrasjon og avspenning. Trine oppfordrer fosterforeldre til å ta kontakt, og samarbeider blant annet med Sandefjord kommune.

Les mer...

2015-01-22 13.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv