154015 BOS

Selger opplevelser

Bertel O. Steen Telemark har opparbeidet seg en rekke faste kunder gjennom årene, noe de tror skyldes gjenkjennelse og god service til alle sine kunder.

   – Vi er attraktiv for kunden, fordi vi fronter med et komplett spekter. Vi tilbyr varebiler i ulike størrelser – fra de minste til de aller største. Dermed når vi ut til bedrifter av ulik størrelse og med forskjellige behov, forteller Karl Edvard Gran.

Bertel O. Steen Telemark holder til i Kjørbekk, mellom Skien og Porsgrunn, og er en Peugeot og Mercedes-Benz forhandler. Firmaets historie går tilbake til 1975, men ble i 1997 kjøpt opp av Bertel O. Steen.
   – Våre to bilmerker spenner over det meste innen moderne biltransport, og vi mener at vi kan tilby en billøsning som dekker de flestest behov. Selve produktet er blitt viktigere de siste årene. Folks ønske rundt design og utstyr har endret seg radikalt i løpet av få år, og en varebil er ikke lenger en varebil.

I Mercedes-Benz-serien tilbyr forhandleren blant andre nye varebiler som Citan, Vito og Sprinter. I Peugeot-serien kan kunder finne modellene Partner, Expert og Boxer. Bilforhandleren har en rekke bedriftskunder, men har også et meget stort utvalg av person- og sportsbiler i sitt sortiment.
   – Alle våre 36 ansatte er dyktige fagfolk som alle er innstilt på å yte det beste for våre kunder. Det er svært sjeldent at vi mister kundene våre. Vi tar vare på kunden i ettertid, og de blir møtt med gjenkjennelse – det tror vi er viktig, sier Gran.

Ettersom forhandleren har holdt til på samme sted over flere tiår har den opparbeidet seg en stor kundekrets i Grenlandsområdet. De få kundene bedriften har mistet gjennom tiden, skyldes avtaler sentralt, som enkelte bedrifter over hele landet må følge.
   – Enkelte ganger har bedrifter også fått godkjent særavtaler for å fortsette å bruke oss som forhandler – det er vi selvsagt stolte av.

Les mer...

2015-08-31 13.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Bertel O.Steen Telemark
  • www.bosbil.no
  • Telefon:
    35 50 90 00
  • Adresse:
    Bedriftvegen 120
    3735 Skien
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv