Senteret med det store hjertet

En god blanding av kjente og kjære navn, samt et utvalg av mer spesielle nisjebutikker. Det gjør Arkaden Skien Storsenter til et levende og spennende kjøpesenter. For ikke å glemme de mange engasjerte og dyktige butikkeierne, som alle kjenner til viktigheten av førsteklasses kundeservice – og viktigheten av ha det morsomt på jobb.

– Det er et kjempebra miljø her på senteret, og det merker kundene våre også. Til sammen er vi nå 21 butikker, og i tillegg til sportsbutikk, reisebyrå og frisører, har vi også mange nisjebutikker. Det gjør at kundene våre kan få tak i produkter som ikke finnes andre steder i Grenlandsområdet. Det er viktig. Jeg håper at det etter hvert kommer enda flere nisjebutikker hit, sier Anne Kathrine Ovastrøm.
  Hun stortrives i jobben som senterleder for Arkaden Skien Storsenter. Med bakgrunn fra Varnergruppen og Dressmann, har hun i 2 1/2 år spredt entusiasme og glede til kjøpeglade i Skien. Senteret utvikler sine egne kampanjer, og samarbeider tett med både Servicebyen Skien og næringslivet i Skien om arrangementer i byen.
  – Fokuset vårt er på at kundene skal trives her. De skal føle at her kan de både handle og slappe av med god mat etter handelen. Butikkene i Arkaden er kjent for eksepsjonelt god kundeservice, og i tillegg til mange faste kunder har vi også mange turister som kommer innom.

Kundene har 330 parkeringsplasser å boltre seg i, med to timers gratis parkering, og innenfor dørene er det til enhver tid rent og pent. Ovastrøm legger ekstra vekt på at Arkaden skal være innbydende for alle kunder. Da må det ryddes og rengjøres ofte. Det gir de beste rammene for god stemning og god shopping.
   – Det er et tøft marked å være i, og nettopp derfor er det utrolig viktig med humor. Hverdagen er en fest, og vi ansatte har det morsomt på jobb. Det tror jeg smitter over på alle, og det viktigste for meg er at både kunder og ansatte trives. Alle er hjertelig velkommen hit for en hyggelig opplevelse, understreker Ovastrøm.
  Hun er opptatt av Arkadens rolle som et knutepunkt, hvor folk møtes og trives, både kunder og ansatte. Det er til sammen rundt 200 ansatte på hele senteret, og butikkene har usedvanlig engasjerte butikkeiere. De gjør alt for at kundene skal få det de ønsker. For til syvende og sist er det selvsagt det det handler om.

Les mer...

2014-04-29 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv