163012 AV0163012 AV1

Senteret midt i smørøyet i Sandnes

Amfi Vågen er et urbant og kult kjøpesenter som legger alt til rette for en god og variert kundeopplevelse. Først kan du kose deg med å besøke et utvalg av de nesten 60 flotte butikkene. Etterpå stikker du kanskje innom en frisør før du avslutter besøket med kino og en bedre middag på et av senterets mange spisesteder. Og alt ligger midt i Sandes’ smørøye!

Bente Hetland har vært senterleder for AMFI Vågen i litt over ett år, og hun stortrives i jobben for et senter som skal levere hverdagslykke til kundene som tar turen innom. Med mange års leder- og salgserfaring , så vet hun godt hva som skal til for å skape de gode opplevelsene.


– Det har vært en bratt læringskurve, for det er et stort senter jeg drifter. Bygget er totalt på 50 000 kvadratmeter og deler av senteret er det gamle Sandnes Uldvaren, som er et historisk og vernet bygg, noe som bidrar til å skape en god atmosfære på senteret.

Et godt utvalg butikker
Et godt kjøpesenter har et utvalg av butikker som spenner bredt, slik at alle som tar turen innom kan finne akkurat hva de leter etter når de skulle trenge det. Inne hos AMFI Vågen finner man mange av de største motekjedene, samt mindre nisjebutikker i tillegg til spisesteder, parfymerier, frisører, matbutikker, vinmonopol, apotek, kino og til og med hotell.


– Det er viktig for meg som senterleder å være ute i senteret, og selv om det er rundt 500 ansatte har jeg likevel et mål om å være kjent med alle. En god senterleder er mye tilstede der kundene og ansatte møtes sier Hetland engasjert.


AMFI Vågen er et ukomplisert, pålitelig og folkelig senter hvor kundens trivsel er i fokus. Med nesten fire millioner besøkende innom hvert år er det at kundene får en god opplevelse særdeles viktig, og noe alle de ansatte ved senterets butikker fokuserer på. Et kjøpesenter hander naturligvis for det meste om shopping, men kunden skal ha en god opplevelse mens de shopper.


Sandnes i sentrum
– AMFI Vågen skal være et møtepunkt i Sandnes. Vi ønsker å være hjertet i lokalsamfunnet og en plass der folk møtes for å få litt hverdagslykke. Vår sentrale beliggenhet gjør at man kan hoppe av både tog og buss rett ved senteret, og om man kommer i bil er det 700 parkeringsplasser tilgjengelig for kundene.


– I mitt hjerte er det Sandnes som er byen, det er det ingen tvil om. Og AMFI Vågen ligger midt i sentrum og rett ved sjøen, her er vi midt i smørøyet og alle er hjertelig velkomne! Jeg har stor tro på fremtiden, og vi jobber med å skape trivsel på arbeidsplassen for alle ansatte da dette skaper trivsel for kundene. Til høsten går vi inn i Vågen-skolen hvor alle ansatte ved senteret skal bli coachet av eksterne, dette gjør vi for å få et mer samkjørt uttrykk utdad og for å fokusere på de rette tingene både for oss og for våre kunder.


– Hos AMFI Vågen er det noe å glede seg til. Alltid. Med gode opplevelser og handel sammen med ekte mennesker skaper vi et godt miljø på AMFI Vågen.
Les mer...

2016-09-20 12.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv